Politie Twente

Nagekomen persberichten Politie Twente 3 augustus 2007

Autokraken in Enschede Noord

Enschede

In de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 augustus hebben er in de wijken Mekkelholt en Deppenbroek in Enschede een verhoogd aantal autokraken plaatsgevonden.

De politie heeft zeker elf aangiftes binnengekregen van gedupeerde auto-eigenaren uit de wijken Mekkelholt en Deppenbroek in Enschede. Autokrakers hebben in de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 augustus voornamelijk audioapparatuur uit auto's gestolen. Opvallend was dat bij alle kraken een ruitje werd ingeslagen waardoor men zich de toegang tot de auto verschafte. De politie wil benadrukken geen waardevolle spullen in het zicht in de auto achter te laten. Eventuele gedupeerden die nog geen aangifte hebben gedaan worden verzocht dit te doen via www.politie.nl of aan het politiebureau Enschede Noord. Bent u getuige geweest of heeft u anderszins informatie over deze inbraken, neem dan contact op met de afdeling Enschede Noord van de Politie Twente via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Diefstal kentekenplaten

Vriezenveen

De politie zoekt getuigen van diefstal van twee kentekenplaten op woensdag 1 augustus aan de Nieuwe Daarlerveenseweg in Vriezenveen.

Op woensdag 1 augustus zijn tussen 19.00 uur en 19.15 uur de twee kentekenplaten van een auto gestolen. De auto, een zwarte Toyota Corolla, stond op een parkeerplaats bij een bouwmarkt aan de Nieuwe Daarlerveenseweg. De politie gaat ervan uit dat de beide kentekenplaten zijn gestolen. De platen hebben het kenteken: 67-LX-XL. De politie roept getuigen op die informatie hebben over deze diefstal contact op te nemen met de Afdeling Vriezenveen van de Politie Twente via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Tevens wil de politie auto-eigenaren attenderen altijd aangifte te doen wanneer zij hun kentekenplaat vermissen. De gestolen kentekenplaten kunnen door de dieven namelijk gemakkelijk misbruikt worden. (07-100435)

Naam:Nancy Hanterink 053-4555588


---- --