Uniek eindgebruikerseminar `Get Connected with Wifi' 12 sept 07


TeleSpectrum, Cisco, Nokia en Pointgroup samen op hét telecomevenement van het jaar

CAPELLE A/D IJSSEL, 20070803 -- TeleSpectrum, Cisco, Nokia en PointGroup - vier leiders op het gebied van informatietechnologie - organiseren op woensdagochtend 12 september 2007 in Woerden een uniek eindgebruikerseminar met interessante gastsprekers over Voice over IP & Mobility. Dit evenement, dat plaatsvindt in Kasteel Woerden, is ingericht om zakelijke gebruikers een goed en begrijpelijk beeld te geven van de mogelijkheden die het bundelen van vaste en mobiele telefonie biedt. Uiteraard met heldere tekst en uitleg voor diegenen die zich momenteel oriënteren op de aanschaf van een schaalbare en toekomstvaste telecomoplossing.

Telefonie en de voordelen voor een organisatie
TeleSpectrum en Cisco zullen de nadruk leggen op de mogelijkheden die de ontwikkelingen van het Internet Protocol (IP) bieden op het gebied van mobiliteit. Nokia informeert over de Nokia business devices in combinatie met de Cisco IP-telefonie oplossing in te praktijk. Tenslotte zal PointGroup ingaan op de toenemende mobiliteit in communicatie. Kortom: geïnteresseerden zijn verzekerd van een boeiende en nuttige ochtend.

Over TeleSpectrum
TeleSpectrum richt zich op de zakelijke eindgebruiker en levert traditionele - en (IP-) telefonie-oplossingen van onder andere Cisco. Sinds de oprichting in 1995 is TeleSpectrum uitgegroeid als een volwaardige telefonie- en dataleverancier en draagt zorg voor de infrastructuur en bekabeling zodat er voor de gehele telefonie-omgeving één aanspreekpunt benodigd is. De kennis is aanwezig om het producten- en dienstenpakket van WiFi tot data te ondersteunen.

Over PointGroup
PointGroup is een organisatie gespecialiseerd in informatiebeveiliging en is met name werkzaam in de financiële en overheidswereld. Vanuit het oogpunt informatiebeveiliging heeft PointGroup haar Businessunit MobiSec opgericht welke zich met de visie van PointGroup richt op Mobility vraagstukken. Denk hierbij aan het beschikbaar stellen van e-mail, contact gegevens en agenda op een smartphone of PDA, maar ook aan RFID oplossingen. Maar dan alleen als hierbij vertrouwelijke gegevens ook echt vertrouwelijk blijven.





Ingezonden persbericht