ID&T


Mathew Jonson toegevoegd aan programma

Welcome to the Future Festival

De Canadese producer en live-act Mathew Jonson is toegevoegd aan het programma van het Welcome to the Future Festival, dat op zaterdag 4 augustus wordt gehouden in het recreatiegebied Het Twiske. Jonson vervangt Luciano, die onverwacht toch niet beschikbaar blijkt te zijn om op die datum naar Nederland te komen. Luciano: 'I am sorry that I am unable to make it to Welcome to the Future it sounds like an amazing festival and I will do my best to be there next year.'

Gelukkig is in Mathew Jonson een meer dan een waardige vervanger gevonden voor Luciano. zo vindt ook het management van Luciano: 'I love Mathew, good job'. De 28-jarige producer uit Canada, die dankzij bloedstollend mooie technotracks als Marionette is uitgegroeid tot een wereldster, ontpopte zich eerder dit jaar tijdens zijn Amsterdamse optreden in 11 als een waar podiumbeest. Zwoegend en zwetend en omringd door een hele batterij electronische apparaten gaf hij een concert waar de vonken van af vlogen. Dynamisch, intens en vooral ook: echt live.
Jonson, die het Welcome to the Future-podium deelt met onder andere Josh Wink, Shinedoe, Chris Liebing, Technasia, Paul Kalkbrenner, Karotte en Steve Bug, staat deze zomer op geen enkel ander festival in Nederland.
Voor de complete line-up van Welcome to the Future check www.wttf.nl De gloednieuwe website met informatie over alle artiesten, Youtube-filmpjes, nieuws en muziek, is vandaag online gegaan.

Tickets zijn inmiddels verkrijgbaar bij TicketOnline.nl, Ticketbox, Free Record Shop en de bekende speciaalzaken.

Welcome To The Future Festival 2007
Datum: zaterdag 4 augustus 2007
Tijden: 12.00 - 00.00
Locatie: Het Twiske, Recreatiegebied ten noorden van Amsterdam Tickets: 37,- exclusief fee
Tickets zijn verkrijgbaar bij: TicketOnline.nl, Ticketbox, Free Record Shop en de bekende speciaalzaken.
Website: www.welcometothefuture.nl

Geplaatst op: 01-06-2007