Ingezonden persbericht


NIEUW EO-PROGRAMMA 'GEZOCHT'
OP ZOEK NAAR IETS OF IEMAND? MARC DIK ZOEKT MEE!

De Evangelische Omroep start vanaf 4 augustus de 12-delige serie Gezocht. Wekelijks helpt EO-presentator Marc Dik mensen bij het zoeken naar de meest bijzondere en wonderlijke personen en voorwerpen. De kijker ziet hoe achter elke speurtocht een bijzonder verhaal schuilgaat. Zo droeg Johan 10 jaar de trouwring van een andere vrouw. Waar is zijn ring gebleven? Gezocht is vanaf
4 augustus iedere zaterdag te zien om 19.30 uur op Nederland 2.

De eerste aflevering van Gezocht bevat diverse items. In het eerste item ontdekt Johan van Arkel bij toeval dat hij al tien jaar de verkeerde trouwring om heeft. De datum en de naam van de vrouw in de ring zeggen hem niets. Van wie is deze ring en waar is zijn eigen ring gebleven?

In het tweede item kiest oud-vrachtwagenchauffeur Frank Sterkens wegens rugklachten voor een nieuwe carrière. Hij wordt fotograaf, wint een aantal prijzen en exposeert in een enorme kelder onder zijn huis. Echter... hij heeft maar één vraag voor de kijkers: wie is de blonde vrouw die hij fotografeerde op het strand van Bergen aan Zee?

In het derde item zoekt Jan Oude Voshaar een groot houten kruis met een Jezusbeeld voor zijn voortuin. Zijn Filippijnse vrouw Perly kan zich niet helemaal vinden in de zoektocht van haar man. Hoe loopt dit af?

In het laatste item gaat de man van Monique Groenveld op zoek naar de beelden waarin hij als jongetje voetbalde bij Ajax. Maar wanneer precies en bij welke omroep? En zijn de beelden wel ergens bewaard gebleven? Monique is stiekem al jaren voor hem op zoek. Heeft Marc eindelijk de juiste beelden gevonden?

PS. Bent u ook al jarenlang op zoek naar iets of iemand? Meld u dan aan via www.gezocht.tv


---

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht