Ingezonden persbericht


10 juli 2007

Persbericht

Bijbelstudies Martin Koornstra op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld

In de week van 4 tot en met 11 augustus geeft Martin Koornstra bijbelstudies op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd. Elke dag verzorgt Martin bijbelstudies voor verschillende leeftijdscategorieën. Het thema waar Martin het deze week over wil hebben is: 'Jezus is ons voorbeeld'.

Tijdens de bijbelstudies spreekt Koornstra verdeeld over 5 dagen over het thema: 'Jezus is ons voorbeeld'. Koornstra daagt mensen uit om net als Jezus te leven en zo Zijn kracht te laten zien aan de mensen om hen heen. Dus niet alleen een kerk tussen vier muren te zijn, maar om de levende kerk te zijn tussen de mensen.

Martin Koornsta, geboren in België in een gezin van zendelingen, werkte na een opleiding tot ingenieur twee jaar voor een Japans bedrijf, maar besloot daarna naar een Bijbelschool te gaan. Koornstra werkte elf jaar voltijds voor het Evangelisch Jeugdverbond in Vlaanderen. Daar zette hij met zijn vrouw onder meer een christelijk kindergospelkoor op (MEGA-kids) dat in 1999 verantwoordelijk was voor de allereerste Vlaamse christelijke kinder-cd. Ook is Koornstra de initiatiefnemer van TeensTraining, een jaarlijks terugkerend tienerfestival. In de zomer van 2004 verhuisde Martin met zijn gezin naar het Friese Drachten waar hij nu voorganger is van de Vrije Baptistengemeente Bethel en werkt daar als Hoofd Jeugdwerk.

De bijbelstudies vinden plaats op 5 augustus om 19.00 uur voor het hele gezin, 6 augustus om 10.00 uur voor de leeftijd van 13 - 15 jaar en om 10.45 uur voor 16+. 7 Augustus om 10.15 uur geeft hij een bijbelstudie voor volwassenen, 8 augustus om 10.00 uur voor 13-15 jaar en om 10.45 uur voor 16+. Op 9 augustus om 10.15 uur geeft hij zijn laatste bijbelstudie voor volwassenen. Deze studies zijn gratis te bezoeken. Wel vindt er een collecte plaats om de kosten te kunnen dekken.

Meer informatie over deze bijbelstudies en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht