NCRV

Bijna beroemd

Acrorockers en beatboxer in derde aflevering Bijna beroemd

Zaterdag 4 augustus 2007
20.25 uur, Nederland 1

In de derde aflevering van Bijna beroemd zien we de volgende acht kandidaten: Maxtreme, vier acrorockers uit Loon op Zand die een adembenemende dansact brengen; Jonathan Baij uit Almere met een beatbox-act; Hiphoplady and Spektakular uit Amsterdam met een popping-act (die niet onder doet voor Michael Jackson); long legs Lola Lee uit Landgraaf die Wie is hier de grootste lellebel? zingt in de stijl van Amanda Lear; The Rhythm Cleaners, een wel heel dynamische schoonmaakploeg uit âs-Gravenmoer; een Doggydance-act gebracht door de Hoofddorpse Brigitte; de 12-jarige Jeffrey Arenz uit Duiven met een zangnummer uit de musical The Wiz; en een in vuur en vlam zettende act van The Warriors of Light.

Bijna beroemd is een nieuw amusementsprogramma waarin alles draait om ontdekt en beroemd worden. De presentatie is in handen van Jochem van Gelder en Jetske van den Elsen.
Bijna beroemd is een podium voor mensen die ergens in uitblinken en die gedurende twee minuten het publiek weten te entertainen met de meest verbazingwekkende acts. Wie het publiek niet genoeg boeit, wordt, met podium en al, de coulissen in gedraaid. Een geselecteerde publieksjury kan de act via een stemkastje wegstemmen. Naast een publieksjury is er een vakjury, bestaande uit Catherine Keyl, Ferdi Bolland en een wisselend jurylid. In deze derde aflevering neemt Idols-winnares Rafaëlla plaats in de vakjury.

Bijna beroemd telt vijf reguliere afleveringen en een grote finale-uitzending. In elke aflevering komen acht acts voorbij. De acts die de twee minuten hebben volbracht, maken kans op een plek in de finale. De finale-uitzending zal een winnaar opleveren die kans maakt om echt beroemd te worden.