Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'ZOTTE ZOOMERAVONDEN' OP ALLE ZATERDAGAVONDEN IN AUGUSTUS IN DIERENRIJK EUROPA

Zuid-Europees feest met hapjes, barbecue, entertainment en lampionnenoptocht

Mierlo, dinsdag 24 juli 2007 - Dierenrijk Europa is deze zomer ook op alle zaterdagavonden in augustus geopend. Op 4, 11, 18 en 25 augustus verruimt het park de openingstijden tot 22.00 uur. Tijdens de Zotte ZOOmeravonden beleven bezoekers een Zuid-Europees feest met speciale hapjes, muzikaal entertainment en een lampionnenoptocht langs de tijgers, ijsberen, zeehonden en berberapen. Ook worden alle gasten vanaf 17.00 uur ontvangen met een gratis cocktail en is er een barbecue waarop kinderen zelf brood kunnen bakken.

Dierenrijk Europa in Mierlo, dat sinds kort compleet is vernieuwd, organiseert op alle zaterdagavonden in augustus de Zotte ZOOmeravonden. Tijdens deze avonden wanen bezoekers zich op een Zuid-Europees feest. Naast muziek en dans - met veel Griekse, Spaanse en Italiaanse klanken - zorgen heerlijke hapjes, kids-entertainment, een barbecue waarop jonge bezoekers brood kunnen bakken en een lekkere cocktail bij de ontvangst voor een bijzondere sfeer. Hoogtepunt van de Zotte ZOOmeravonden is de wekelijkse lampionnenoptocht waarbij bezoekers samen met een dierverzorger een wandeling maken langs onder meer roofvogels, zeehonden, berberapen en de nieuwste bewoners: twee Siberische tijgers.

Tot 22.00 uur
Dierenrijk Europa is op 4, 11, 18 en 25 augustus van 10.00 tot 22.00 uur geopend. Bezoekers betalen geen toeslag voor de Zotte ZOOmeravonden. Het reguliere tarief voor volwassenen (E 9,95) en kinderen tot en met 11 jaar (E 8,50) is geldig. Meer informatie over het vernieuwde dierenpark is te vinden op www.dierenrijkeuropa.nl.