TROS

Hilversum, 30-07-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 4 augustus
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 4 AUGUSTUS

Daniel Dekker ontvangt a.s. zaterdag, 4 augustus, de volgende artiesten in zijn TROS MUZIEKCAFÉ:

Saule is de schuilnaam van de Belgische zanger/gitarist Baptiste Lalieu, die optreedt met zijn groep Les Pleureurs. Hun muziek is akoestisch en jazzy, maar ook theatraal dankzij stijlwisselingen en aparte details. Zaterdag zingen ze een aantal nummers van hun nieuwe cd.

In 2003 liet L.I.N.E. voor het eerst van zich horen. Sindsdien heeft de band zich ontwikkeld tot een professionele pop/rockband. Hun optredens zijn energiek, overtuigend en sfeervol. Afgelopen mei bracht L.I.N.E. in eigen beheer een maxi-single uit met hierop vier tracks. In TROS MUZIEKCAFÉ een optreden.

Veel mensen zullen Sandra Mooy kennen als een van de beste countryzangeressen van de Benelux. Maar naast deze muziekstijl weet ze ook een breed publiek te bereiken met haar verdere repertoire dat varieert van rock 'n roll, swingende dansmuziek, prachtige ballades tot Nederlandstalige meezingers.

Francesco Palmeri is niet alleen lid van de band van Belle Perez, maar timmert ook solo aan de weg. Zijn single 'Yáka Dansé' lijkt nu ook Nederland te gaan veroveren, want Francesco kreeg daarmee dagelijks airplay op Radio 1 tijdens 'Radio Tour De France'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl