ID&T


TIMETABLE + INFO

Welcome To The Future Festival, 4 augustus

Eindelijk de zomer komt er nu echt aan, en die begint op zaterdag 4 augustus met het Welcome to the Future-festival in het Twiske. De weersverwachting kan niet beter, oftewel het perfecte festivalweer een lekker warme, zonnige dag met temperaturen rond de 23 graden! Met een technoprogramma op vier podia om de vingers bij af te likken, belooft Welcome to the Future - dat ID&T dit jaar voor het eerst organiseert in recreatiegebied Het Twiske bij Oostzaan (onder de rook van Amsterdam) - de verrassing van het festivalseizoen te worden. Niet voor niets kiest technoheld Paul Kalkbrenner WTTF als festivallocatie voor een van de belangrijkste scenes in de binnenkort te verschijnen bioscoopfilm, waarin hij de hoofdrol speelt, en waarvoor een complete cameraploeg meereist naar Amsterdam.

En waar iedereen op zit te wachten, hierbij de timetable:

MAIN STAGE
1200 Boris Werner
1400 Le Clic live
1500 Boris Werner
1600 Paul Kalkbrenner live
1700 Steve Bug
1900 Mathew Jonson live
2000 Shinedoe
2200 Josh Wink

STAGE 2
1200 Juan Sanchez
1330 Dimi Angelis
1500 Rejected Joris Voorn & Edwin Oosterwal
1700 Chris Liebing
1900 Technasia live
2000 Derrick May
2200 Speedy J

STAGE 3
1200 Makcim
1400 Eric de Man
1530 Quazar live
1630 M.A.N.D.Y (Phillipp)
1830 Amsterdam 661 live
1930 Darko Esser & Nuno Dos Santos
2100 Karotte

STAGE 4
1200 Dorine Dorado
1400 David Labeij
1530 Daniel Sanchez
1700 Jason & The Argonauts live
1800 Mal Borrowed & Frei Bauwerker
1945 Lauhaus
2130 Kabale & Liebe live
2230 Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw

En dan nog wat andere informatie over het Welcome to the Future festival:

Hoe bereik je recreatiegebied Het Twiske?
In de wijde omgeving wordt recreatiegebied Het Twiske op borden van de ANWB aangegeven. Het Twiske is per auto via Oostzaan en Den Ilp bereikbaar. De hoofdingang bevindt zich in Oostzaan. De hoofdingang bereik je door vanaf de A8 (Amsterdam - Zaanstad) afslag Oostzaan / Het Twiske te kiezen. Eenmaal daar aangekomen wijst alles zich vanzelf.

Pendelbussen
Er rijden pendelbussen van en naar station Sloterdijk. Wij raden sowieso het gebruik van openbaar vervoer aan. Dat gaat vaak sneller dan met de auto, het is makkelijk en bovendien vermijd je daarmee de alcoholcontroles. Let op: houd vooral in de gaten hoe laat de laatste trein vanaf station Sloterdijk vertrekt.

Treintijden
Zie voor treintijden www.wttf.nl of www.ns.nl

Overig openbaar vervoer
Vanuit Amsterdam CS en Zaandam CS: kun je bus 92 nemen: uitstappen in Oostzaan halte Kolkweg (voor de hoofdingang van Het Twiske).

Fietsen
Het Twiske is goed bereikbaar per fiets. We hebben voldoende fietsenrekken geplaatst praktisch voor de ingang.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig vrijwel naast het festival terrein. Parkeren kost 8,-. Als je weer vroeg vertrekt (wat wij ons niet kunnen voorstellen) dan heb je een uitrijdkaart nodig die iedereen ontvangt bij binnenkomst. Bewaar die dus goed. Laat geen waardevolle spullen in je auto achter!

Kluisjes
Er bevinden zich kluisjes van Lockerbox op het terrein, waarin je je waardevolle spullen kunt opbergen. Je betaalt een borg van 5,- per gehuurde kluis.

Munten
Munten gelden voor zowel drank als voor eten. Je betaalt 10,- voor negen munten. Er is voldoende drank en eten voor iedereen.

Toiletten
Het gebruik van de toiletten is natuurlijk gewoon gratis.

Drugs
Er is een Zero Tolerance beleid, dit betekent dat er geen drugs(soft- en harddrugs) mogen worden meegenomen op het festivalterrein. Sorry.

Alcohol controle
Er is grote kans dat er na afloop van het Welcome to the Future Festival een alcohol controle wordt gehouden. Zorg dus dat je, mocht je van plan zijn te gaan drinken, een bob meeneemt. Je bent gewaarschuwd!

Kaarten aan de deur
Voor de lastminute beslissers; Ook bij de ingang worden er nog kaarten verkocht. Dan betaal je uiteraard wel iets meer dan in de voorverkoop, namelijk 42,50

Weerberichten
De weervoorspellingen zijn bijzonder positief. Vooralsnog schijnt het zonnetje volop en valt er geen druppel aanstaande zaterdag. Mocht het onverhoopt toch gaan regenen dan worden er gratis ponchos uitgedeeld. Maar ons advies is om je goed in te smeren en een grote zonnebril mee te nemen.

Voor meer info over het festival: check www.welcometothefuture.nl

Welcome to the Future Festival
Zaterdag 4 augustus
Recreatiegebied Het Twiske (ten Noorden van Amsterdam) Van 12:00 tot 00:00uur
Tickets 37,-
Verkoop via TicketOnline.nl, 0900 3006000 (45cpm), de filialen van Ticketbox, Free Record Shop en de bekende voorverkoopadressen.

Geplaatst op: 01-08-2007