Gemeente Steenbergen

"persbericht" (2 augustus 2007)
College huldigt Koos Moerenhout

Het college van burgemeester en wethouders gaat zaterdag 4 augustus 2007 om 15.15 uur Koos Moerenhout huldigen met zijn behaalde Nederlands Kampioenschap wielrennen. In samenwerking met de organisatie van de Kleine Tour vindt de huldiging plaats op het bordes van het gemeentehuis aan de Kaaistraat direct voorafgaand aan de prijsuitreiking van de Kleine Tour Steenbergen.

Kort na het behaalde kampioenschap heeft het college van b en w een felicitatiebrief en een boeket bloemen gestuurd naar Koos Moerenhout. In de brief heeft het college aangekondigd om hem tijdens de doorkomst van de Kleine Tour in Steenbergen te huldigen.
Het bestuur van de Kleine Tour heeft heden haar medewerking toegezegd om de huldiging te realiseren. De Kleine Tour heeft het programma enigszins aangepast en zorgt er voor dat het gehele peloton met volgwagens en uiteraard veel publiek om 15.15 uur aanwezig is in de Kaaistraat in Steenbergen.

Het college heeft in de felicitatiebrief Koos Moerenhout bedankt voor de promotie van de gemeente Steenbergen. Op 1 augustus tijdens de Acht van Chaam heeft hij dat nogmaals herhaald. Reden te meer om daar eens uitgebreid bij stil te staan.

Het college vindt het voorts belangrijk dat de deelnemers van de Kleine Tour zaterdag 4 augustus deze huldiging kunnen meemaken. Als professional is Koos Moerenhout toch een voorbeeld voor velen.

Het college hoopt zaterdag veel publiek te ontmoeten bij de prijsuitreiking van de Kleine Tour en de huldiging van Koos Moerenhout.