Kampioenschap Pulschuiven 2007 in Wouwse Plantage


WOUWSE PLANTAGE, 20070717 -- Op zaterdag 4 augustus 2007 organiseert Digisound, in samenwerking met café de Reebok, het succesvolle Pindurps Pullenbal. Het Pullenbal vindt plaats vanaf 20.00 uur in de grote feesttent achter café de Reebok in Wouwse Plantage. Op deze avond vindt het kampioenschap Pulschuiven 2007 plaats, waarvoor iedere bezoeker zich kan aanmelden. De deelname is gratis en iedere deelnemer maakt kans op unieke prijzen.

De entree voor het Pullenbal is gratis. Consumpties zoals frisdrank en wijn kosten op deze avond slechts ¤ 1,-. Deze lage prijzen blijven de hele avond geldig. Tevens treedt deze avond een surprise artiest op. Het Pindurps Pullenbal is het alternatief voor een schuurfeest en iedereen is dan ook van harte welkom op deze avond. Kijk voor meer informatie op www.pullenbal.nl.

Op dinsdag 7 augustus 2007, de laatste dag van de kermis, wordt wederom de traditionele wielerronde van de Hel van de Pin gehouden. Op die avond wordt vanaf 18.00 uur het uitermate succesvolle Kermisbal in dezelfde feesttent gehouden. Digisound Drive In Show verzorgt op beide feesten het geluid en de muziek. Iedereen, zowel jong en oud, is van harte welkom.





Pindurps Pullenbal