Sponsorloop voor Lesotho en Zuid Afrika


Wandelen voor het goede doel

DEN HAAG, 20070724 -- Stichting Medical Mission Ministries International is een christelijke charitatieve instelling, die diverse medisch georiënteerde projecten doet in de armste gebieden van de wereld o.a. in Ghana, Brazilië, Bangladesh, Indonesië ( o.a. W-Papua, Bali, Timor, Maluku ), Mozambique, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Zuid India en Lesotho.

Op 13 augustus vertrekt er een team van medici en niet medici naar Lesotho en White River (Nelspruit, Zuid-Afrika).

Bij Nelspruit wordt een medische post afgebouwd (het dak ontbreekt nog) en een voedselproject ondersteund. Ook wordt er medische hulp geboden aan o.a. aids-patiënten. Nabij Leribe in het noorden van Lesotho zal er een nieuwe kleine medische post gebouwd worden in de buiten(berg)gebieden.

Om deze werkzaamheden te steunen, organiseert Stichting MMMI een sponsorloop op zaterdag 4 augustus 2007 op het strand van Scheveningen vanaf 18.00 uur. Tegenover het eindpunt van tram 11 zal de start zijn, vanwaar er 10 kilometer gewandeld wordt.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor deelnemers aan de sponsorloop. Aanmelden kan tot 1 augustus 2007. Van deelnemers wordt verwacht, dat ze zich door 10 personen laten sponsoren voor minimaal ¤ 10,-. Zo kunnen deelnemers hun bijdrage leveren aan dit goede doel. Ook voor bedrijven is er gelegenheid om te sponsoren. Er zijn nog 2 marktkramen beschikbaar tegen een sponsorbedrag. Een unieke gelegenheid dus voor promotie op het strand in de zomertijd.

Voor informatie en aanmeldingen kunt u mailen naar: sponsorloop.lesotho@gmail.com





Stichting MMMI