Osagyefo en Poor Man Friend steunen Childright


African Festival Delft - Zaterdag 4 augustus 2007

DELFT, 20070730 -- De Ghanese reggaester Osagyefo wordt tijdens zijn show op het Oxfam-Novib Podium op het African Festival Delft bijgestaan door backingband Poor Man Friend, een roots reggae dancehall gezelschap uit Nederland. Deze samenwerking staat garant voor een spetterende combinatie van eigen werk en authentieke Jamaicaanse ritmes. Vergelijkbaar met Buju Banton bekritiseert Osagyefo politieke en sociale issues.

PMF steunt ChildRight
De backingband Poor Man Friend heeft deze zomer een CD maxi single uitgebracht ten behoeve van ChildRight, een organisatie die wereldwijd vecht voor de rechten van kinderen. Een deel van de opbrengst van iedere verkochte cd single gaat naar ChildRight.
Op het African Festival Delft staat ChildRight met een grote dubbeldekkerbus bij de entree van het festivalterrein. Alles draait daarin om Afrika & Reggae voor ChildRight/Ghana. Er is Afrikaanse kleding, (Afrikaanse) reggae waaronder de nieuwe CD van Osagyefo en uiteraard de CD single van PMF band te koop.

Neem een kijkje in de bus van Childright en geniet van Osagyefo en Poor Man Friend op 4 augustus 2007 tijdens het African Festival Delft.

Check voor het volledige programma op www.africanfestivaldelft.nl

Tickets zijn te koop via XL-tickets 0900 6666111





Kalebas Produkties