Made in vietnam


EEN FOTO-EXPOSITIE

GRONINGEN, 20070804 -- Streekziekenhuizen zijn niet de eerste plekken waar je aan denkt als je etnische minderheden in Vietnam in beeld wilt brengen. Toch zijn dit de locaties waar fotografe Mirjam Letsch werkte. Ze volgt er families die dagen hebben gereisd om hun zoontje te laten opereren aan een hazenlip, trekt naar het dorp van een meisje dat ooit met ernstige gevolgen gebeten werd door een cobra en nu, na een succesvolle operatie, trots komt aanlopen. De expositie bestaat niet alleen uit foto's, maar laat ook originele kleding en sieraden zien die etnische minderheden als de Dzao, de H'Mong en Thai dragen.

Door middel van deze expositie wil Mirjam Letsch de bezoeker graag wijzen op het belangrijke werk dat Stichting Child Surgery Vietnam organiseert voor gehandicapte kinderen uit etnische minderheidsgezinnen in het Noordwesten van Vietnam.

meer informatie: www.mirjamletsch.com

Locatie: Galerie Lichtzone, Oude Kijk in `t Jatstraat 36, Groningen.
Periode: 1 tot 26 augustus 2007 - Openingstijden: Woensdag t/m Zondag van 12:00 - 17:00


Foto's kunnen in hoge resolutie gemaild worden, en zijn uitsluitend gratis te gebruiken bij publicatie van dit persbericht met deze (volledige) credits:

copyright Mirjam Letsch | www.mirjamletsch.com










Ingezonden persbericht