Ingezonden persbericht

Uitnodiging

22 juli 2007

OadW: a tribute to Hugo

Odeon aan de Waal 2007

Het feest met de illustere naam Odeon aan de Waal valt dit jaar op zaterdag 4 augustus. De formule blijft hetzelfde: een laagdrempelig feestje voor de mensen die niet op vakantie kunnen en meestal tot de lagere inkomensgroepen behoren. Het mini-evenement beoogt de sociale cohesie te bevorderen. De lokatie is - net als in 2006 en daarvoor - het Waalstrand. Prijs: 10 euro all-in:
* kampvuur
* barbeque (ook vergetarisch)
* live-muziek

Meedoen? Doe de volgende stappen om deel te nemen:
* stap 1: Ga naar de site van Odeon aan de Waal,
* stap 2: Ga naar het speciale forum (zie balk onderaan),
* stap 3: Schrijf je in als lid van het OadW-forum,
* stap 4: Log in, het forum klapt dan open, en
* stap 5: Lever je bijdrage aan het onderdeel Odeonieten.

Dit feest zal in het teken staan van Hugo Oudshoorn (zie verderop). Als eerbetoon wordt er een altaar met foto, bloemen en kaarsen opgesteld en houden wij om middernacht 1 minuut stilte.

Ga naar de vernieuwde site van het » Odeon aan de Waal

Hugo 25/03/58 (18u) Den Haag-27/06/07 (20u15)

In memoriam Hugo Oudshoorn

Het overlijden van Hugo heeft velen pijnlijk overvallen. Hugo was een geliefd mensen-mens. Dat is ook gebleken uit het grote aantal mensen dat aanwezig was tijdens de crematieplechtigheid en uit de reacties in het algemeen.

Langs deze weg wil Odeon iedereen bedanken voor de deelneming, voor de aanwezigheid die trieste vrijdag 6 juli van het gezamenlijke afscheid van Hugo en voor de bijdragen aan het » Condoleanceregister.

Er is een apart foto-album aangelegd voor Hugo, daarin staan ook sub-albums van de kist overdekt met bloemen en van de koffietafel bij TCCN (De Jonge Onderzoekers).
Hugo was al 2 jaar vrijwilliger op de woensdagmiddag bij TCCN en daar overkwam hem - vlak voor aanvang van een grote vergadering - een hartstilstand waaraan hij, op weg naar het Radboud-ziekenhuis, in de ambulance helaas kwam te overlijden. » fotoalbum Hugo

Onafhankelijk Politiek-Cultureel Centrum

Odeon

----------
www.odeon-nijmegen.nl

Stichting ODEON Nijmegen