Politie Zeeland


---


O-2480-2007 Eenzijdig ongeval, Nieuwerkerk
Vrijdagmiddag rond 17.20 uur vond er op de Weststraat in Nieuwerkerk een eenzijdig ongeval plaats.
Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Stolpweg komende uit de richting van Dreischor.
In een flauwe bocht raakte hij door nog onbekende oorzaak op de linker weghelft waar op dat moment een tegenligger naderde.
Door een hevige stuurcorrectie verloor hij de controle over de auto, raakte een boom en een hekwerk en kwam tot stilstand op het erf van een woning aan de Weststraat.
De man is met een gebroken rug per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Zijn auto raakte total-loss.

Z-2481-2007 Rijden onder invloed, Hulst
Vrijdagavond rond 20.55 uur is een 39-jarige bromfietser uit de gemeente Hulst, aan het Havenfort in Hulst, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 11 uur en er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

W-2482-2007 Diefstal auto, Vlissingen
Vrijdagavond tussen 20.30 uur en 23.30 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Wielingenlaan in Vlissingen, weggenomen.
Het betreft een rode Mazda, type 626 Wagon met het kenteken PX-TD-45. De waarde van de auto is onbekend.

Z-2483-2007 Diefstal uit winkel, Terneuzen
In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 00.25 uur en 00.30 uur is, uit de etalage van een winkel aan de Noordstraat in Terneuzen, een mobiele telefoon weggenomen.
De etalageruit werd vernield en door het ontstane gat werd een mobiele telefoon met een waarde van enkele tientallen euro's weggenomen.
Het totale schadebedrag is onbekend.

Z-2484-2007 Rijden onder invloed, Westdorpe
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.45 uur is een 35-jarige Franse automobilist, bij een alcoholcontrole aan de Tractaatweg in Westdorpe gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 3 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Z-2485-2007 Aanhouding wegens bedreiging, Hulst
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.00 uur heeft politie Zeeland een 18-jarige man uit Hulst, aan het Cornelis de Vosplein in Hulst aangehouden wegens bedreiging.
De man had even daarvoor een portier van een horecagelegenheid aan het Cornelis de Vosplein bedreigd toen hij het pand moest verlaten.
Onderweg naar het politiebureau beledigde hij de agenten meerdere malen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.





Politie Zeeland