Politie Zeeland


---


W-2486-2007 Aanhouding wegens diefstal, Vlissingen
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.35 uur is een 37-jarige man uit Vlissingen, in een horecagelegenheid in Vlissingen aangehouden wegens diefstal.
De man had even daarvoor portemonnees gestolen uit de tassen van een medewerkster en een klant. Toen hij de politie zag ging hij de wc in en verstopte de portemonnees in de wc.

O-2487-2007 Aanhoudingen in Renesse
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur zijn drie mannen (van 18, 19 en 23 jaar oud), allen uit Middelburg, aan de Hogezoom in Renesse aangehouden omdat ze met z'n drieën een Duitse man hadden geslagen.
Van de Duitse man zijn geen gegevens bekend.
Onderweg naar het politiebureau beledigden de 18-jarige en de 23-jarige man de agenten. Ook bedreigde de 23-jarige man de agenten.
Tegen het drietal is proces-verbaal opgemaakt.

O-2488-2007 Rijden onder invloed, Renesse
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.35 uur is een 33-jarige automobilist uit Sommelsdijk, bij een alcoholcontrole aan de Stoofweg in Renesse, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 3,4 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

O-2489-2007 Aanhoudingen wegens openbare dronkenschap, Renesse
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.05 uur zijn twee 16-jarige jongens, beiden uit Lottum, aan de Stoofweg in Renesse aangehouden wegens openbare dronkenschap.
Voor een van de jongens waren twee ambulances en een brandweerunit uitgerukt omdat hij mogelijk ergens in het water zou liggen. Dit bleek niet het geval. De twee kregen een bekeuring en zijn doorverwezen naar bureau HALT.

Z-2490-2007 Rijden onder invloed, Philippine
Vrijdagavond rond 22.00 uur is een 64-jarige Belgische automobilist, bij een alcoholcontrole aan de Posthoornstraat in Philippine, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit de blaasproef op straat bleek dat de man teveel had gedronken. Omdat ademanalyse op het politiebureau niet lukte is er bloed bij de man afgenomen. Hij kreeg een rijverbod van 12 uur.
Ook bij een 27-jarige Belgische automobilist mislukte de ademanalyse.
Bij een alcoholcontrole aan de Tractaatweg in Westdorpe, rond 23.55 uur, bleek uit de blaasproef op straat dat de man teveel had gedronken. Ook bij hem is bloed afgenomen en ook hij kreeg een rijverbod van 12 uur.





Politie Zeeland