John Brenninkmeijer bij Raad van Bestuur

04/08/2007 15:16



PR Newswire



CHICAGO, August 4 /PRNewswire/ --
First Industrial Realty Trust, Inc. (NYSE: FR), een vooraanstaand leverancier van oplossingen voor de industriële vastgoed toeleveringsketen kondigde vandaag aan dat John W.M. Brenninkmeijer zich bij de Raad van Bestuur voegt. Sinds 2001 was Dhr. Brenninkmeijer externe voorzitter van REDEVCO Europe Services B.V., een Europese vastgoedfirma in privé bezit, gebaseerd in Amsterdam die zich specialiseert in onroerende goederen in het klein. REDEVCO bezit meer dan 54 miljoen vierkante voet in 20 landen over gans Europa.
(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20040106/FRLOGO ) "We zijn uiterst tevreden dat John lid wordt van onze Raad van Bestuur," verklaarde Mike Brennan, voorzitter en president-directeur van First Industrial. "John heeft een uitgebreide vastgoed ervaring in Nederland en België, en bovendien een grondige kennis van de sector detailhandel -- een vooraanstaand gebruiker van industriële ruimte en een belangrijk klantsegment dat we van plan zijn om te bedienen door heel deze nieuwe markten."

Vooraleer zich te verbinden met REDEVCO deed Dhr. Brenninkmeijer dienst als een leidinggevend directeur bij belangrijke bedrijven uit de detailhandel in Europa, de Verenigde Staten en Brazilië. Zijn deelname aan Raden van Bestuur omvatten de Foundation voor Translatie-onderzoek bij het Kankercentrum Amsterdam. Hij bekwam zijn masters aan het Lizenziat Wirtschaftwissenschaft, Hochschule St. Gallen, in St. Gallen, Zwitserland.

First Industrial Realty Trust, Inc. (NYSE: FR) levert industriële vastgoedoplossingen voor iedere fase van een toeleveringsketen van een klant, ongeacht hoe uitgebreid of complex. Over meer dan 30 markten in de Verenigde Staten, Canada, Nederland en België, kopen, (her)ontwikkelen, verhuren, beheren en verkopen onze lokale marktexperten industriële eigendommen, inclusief alle soorten belangrijke installaties -- R?/flex, lichte industrie, verwerkingsindustrie en regionale en grootdistributie centra. We blijven belangrijke klantservice accounts ontvangen van Kingsley Associates, een onafhankelijke onderzoeksfirma en in totaal bezitten en beheren we meer dan 100 miljoen vierkante voet industriële ruimte. Voor meer informatie, bezoek http://www.firstindustrial.com.

Dit perscommuniqué bevat toekomstgerichte informatie over de onderneming. Een aantal factoren kunnen de huidige resultaten van de onderneming materieel doen verschillen van de verwachte, inclusief wijzigingen in: nationale, internationale, regionale en lokale economische voorwaarden in het algemeen en in het bijzonder voor de markten van het vastgoed, wetgeving/verordening (inclusief wijzigingen in de wetten van toepassing op de belasting van vastgoed investeringtrusts), beschikbaarheid van financiering, interestvoetniveaus, concurrentie, vraag en aanbod voor industriële eigendom in de huidige en voorgestelde marktgebieden van de onderneming, potentiële aansprakelijkheid voor milieuschade, achteruitgang in ontwikkeling of huurovereenkomstschema's, kredietrisico's van de huurder, hoger-dan-verwachte kosten, wijzigingen in algemene boekhoudingprincipes, bedrijfsbeleidslijnen en richtlijnen van toepassing op de vastgoed investeringtrusts, en risico's verwant met internationaal zaakvoeren (inclusief risico's op de deviezenmarkt). Voor meer informatie over deze en andere factoren die de onderneming zouden kunnen beïnvloeden en de verklaringen hierin uiteengezet, moeten de archieven van de onderneming worden geraadpleegd bij de Commissie voor uitwisseling van effecten.

Website: http://www.firstindustrial.com

Sean P. O'Neill, SVP, Relaties investeerder en bedrijfscommunicatie, +1-312-344-4401, of Art Harmon, Senior manager, Relaties investeerder en bedrijfscommunicatie, +1-312-344-4320, beide van First Industrial Realty Trust, Inc.; Foto: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20040106/FRLOGO , AP Archief: http://photoarchive.ap.org, PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com