Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hemelrijk presenteert nieuw evenement op eerste zondag van augustus

Djumbo en B.E.M. bij Kinderfestival Hemelrijk

Geachte redactie,

Ondanks dat het vertrouwde Countryfestival dit jaar verhuist naar een andere locatie, hoeven bezoekers van BillyBird Park Hemelrijk zich allesbehalve te vervelen op de eerste zondag van augustus. Op 5 augustus wordt het één groot feest tijdens de allereerste editie van het Kinderfestival!

Alle remmen gaan los tijdens dit spiksplinternieuwe festijn. Op het programma staat onder andere een optreden van de populaire Nederlandse meidengroep Djumbo. Met hun nieuwe zomerhit 'Boya Boya Bay' geven ze je het ultieme zomergevoel en zetten ze Hemelrijk op stelten. Ook Bastiaan en Moes, de twee geliefde karakters uit de razend populaire serie 'Zoop', zijn tijdens het festival van de partij met een spectaculaire kindershow.

De Brabantse Kinderrockband Zoet-Hout laat eveneens van zich horen tijdens het festival. Maar let op, want na één optreden van Zoet-Hout, wil je alleen nog maar méér. Met allerlei bekende liedjes maken zij er samen met het publiek een groot en gezellig feest van. De presentatie van het festival is in handen van het piratenduo Kaatje en Kattenkwaad. Zij halen niet alleen allerlei streken uit, maar nemen je tevens mee op reis tijdens hun eigen
- en speciaal voor het festival ontwikkelde - theatershow.

En er is meer...
Naast alle optredens kan er natuurlijk naar hartenlust gedanst en gejumpt worden. Bezoekers kunnen gratis een ritje met de huifkar maken, op de pony's rijden, lekker zweven in de nostalgische zweefmolen, deelnemen aan workshops beeldhouwen en sieraden maken voor kinderen, springen op het springkussen, en nog véél meer. Toegang tot het Kinderfestival is inbegrepen bij de normale entreeprijs voor het park en bedraagt ¤ 9,50 per persoon (Spettertarief). Deze prijs is inclusief alle overige attracties en faciliteiten die het park te bieden heeft. BillyBird Park Hemelrijk is 365 dagen per jaar vanaf 10.00 uur geopend en bevindt zich in het Brabantse Volkel (gemeente Uden). Het hart van het park wordt gevorm door een strandbad, daaromheen bevinden zich onder andere twee ruime binnenspeeltuinen, een uitgestrekt survivalgebied, een Verkeersspeeltuin en een Poppentheater. Kijk voor meer informatie over dit festival of het park op www.billybird.nl.