Ingezonden persbericht


AGENDABERICHT

FileMaker-ontwikkelaars ontmoeten elkaar fysiek en online FileMaker-ontwikkelaarscongres van 5 tot 9 augustus in VS

Asse, 6 maart 2007 ­ Het jaarlijkse FileMaker-ontwikkelaarscongres vindt dit jaar plaats van 5 tot 9 augustus in Orlando (Florida VS). Inschrijving is mogelijk via www.filemaker.com/devcon. Het is bij uitstek de ontmoetingsplaats voor FileMaker-gebruikers en -ontwikkelaars wereldwijd.

FileMaker introduceert tevens de FileMaker DevCon Online Connection (http://devcononline.filemaker.com). Via deze online ontmoetingsplaats kunnen FileMaker- ontwikkelaars contact met elkaar maken en afspreken, voorafgaande aan het FileMaker- ontwikkelaarscongres.

"Deze online ontmoetingsplaats is een uitstekende manier voor iedereen die van plan is om het FileMaker-ontwikkelaarscongres bij te wonen. Deelnemers kunnen met elkaar discussiëren over zowel de vorige congressen als over het komende congres", zegt Ryan Rosenberg, FileMaker vice president marketing and services. "FileMaker-gebruikers en -ontwikkelaars kunnen online eenvoudig in contact treden met gelijkgezinden die ook werkzaam zijn in dezelfde sector, dezelfde technische interesses hebben of op zoek zijn naar een deskundige om dat ene lastige probleem op te lossen."

Programma
Het FileMaker-ontwikkelaarscongres wordt gehouden in het Grande Lakes JW Marriot Hotel & Resort te Florida. Bij inschrijving voor 29 juni 2007 ontvangen deelnemers een korting van 200 dollar. De voor de twaalfde maal gehouden bijeenkomst beslaat meer dan vijftig sessies, die zich richten op een veelheid aan nieuwe middelen, manieren en technieken om databases te ontwikkelen die veiliger, efficiënter en creatiever zijn. Naast een breed programma aan technische sessies, worden er diverse FileMaker-producten en -oplossingen getoond en zijn ontmoetingen met programmeurs, productmanagers en technische medewerkers mogelijk.

FileMaker
FileMaker is de toonaangevende leverancier van databasesoftware. Wereldwijd gebruiken miljoenen individuen en werkgroepen FileMaker Pro om productiever en efficiënter te werken. Bedrijven, overheden, scholen en universiteiten gebruiken FileMaker voor het beheren van relaties, projecten, beeldmateriaal en andere informatie. De veelbekroonde FileMaker-software biedt een legendarisch gebruiksgemak. Naast de FileMaker-productreeks biedt FileMaker ook kant-en-klare oplossingen om informatie van desktop tot het internet te delen. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie biedt www.filemaker.be.

Meer informatie:
FileMaker België PublieksWerk B.V. Hilde De Bisschop Marije Verdouw e: hilde@smp-europe.com e: filemaker@publiekswerk.nl t: (02) 451 00 50 t: (020) 486 21 39 PublieksWerk / FileMaker 1/1


---- --