Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

22e Internationale Oldtimerdag Twente op 5 augustus 2007 in Tilligte.

met o.a.:

* Evenemententerrein van 7 hectare! * Arena voor demonstraties en defilés
* Special 2007: trekker en werktuigen * Volop parkeergelegenheid

Zondag 5 augustus 2007 wordt voor de 22e keer de 'Internationale Oldtimerdag Twente' georganiseerd op het terrein van Erve Baks bij Tilligte (N.O. Twente). Deze 'dag van de Oldies' geniet internationale bekendheid door de perfecte organisatie, de fraaie ligging van het evenemententerrein en de aanvoer van een groot aantal oldtimers: auto's, scooters, motoren, stationair draaiende motoren, tractoren, werktuigen en andere landbouw en industriële machines. Met volop demonstraties en defilés.

Dit jaar zijn er wederom een aantal uitzonderlijke aanwinsten. Zo zal het stoomgebeuren wederom bezoekers aangenaam verrassen met vele deelnemers en komen er rondom het thema 'trekker en werktuigen' vele bijzondere machines naar Tilligte.

De Oldtimerdag is vooral een dag waar vele oldtimers in werking worden getoond. Natuurlijk ontbreekt op het grote terrein ook niet de modelbouwexpositie en de onderdelenmarkt, terwijl de oude ambachten weer in volle glorie herleven: brood bakken, kaarsen maken, klompen maken, manden vlechten, koper smeden, ambachtelijk bier brouwen en veel meer. Ook voor de jeugd zijn op het terrein meerdere attracties, waaronder het rijden in een stoomtrein, een springkussen, een zweefmolen, een mini kinderboerderij, een zandbak en een ballonnenwedstrijd.

Entreeprijzen: volwassenen 7 Euro, kinderen t/m 12 Jaar 2 Euro, parkeren 1 Euro.

Kijk voor meer informatie op het internet: www.oldtimerdag.nl

PR commissie Oldtimerclub Tilligte

p/a Postbus 951

7550 AZ Hengelo

Telefoon 074 - 250 65 22

Fax 074 - 250 64 22

ISDN 074 - 291 68 54

E-mail l.nijhuis@komTerZake.nl

Website www.oldtimerdag.nl

---- --