Politie Gelderland-Zuid

Politieonderzoek na overlijden man

Tiel, 04-08-2007 o Vrijdagavond is de politie een grootschalig onderzoek in Tiel gestart na het overlijden van een 48-jarige man op straat in de wijk Rauwenhof.

Rond 23.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een mogelijke woninginbraak waarbij een persoon was overlopen. Er zou een confrontatie hebben plaatsgevonden waarbij de 48-jarige buurtbewoner ernstig gewond is achtergebleven. Politieagenten waren in de directe omgeving en troffen het slachtoffer op straat aan. Het slachtoffer is even later in het ziekenhuis overleden.

Rechercheonderzoek

Vrijdagnacht is het onderzoeksteam gestart om te achterhalen wat zich precies heeft voorgedaan. De Technische Recherche heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. Door meerdere politieagenten werd vannacht een uitgebreid buurtonderzoek gedaan. Dit onderzoek wordt vandaag voortgezet.

Getuigenoproep
In het onderzoek is vannacht door politieagenten met verschillende getuigen gesproken.

Uiteraard hoopt de politie vandaag meer personen te spreken, die mogelijk iets kunnen bijdragen aan dit rechercheonderzoek. Hebt u nog niet met de agenten gesproken en mogelijk wel bruikbare informatie? Bel dan met de politie in Tiel via het telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem". (01)