Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Terwolde - Motor en auto botsen                           |
Een 40-jarige automobilist uit Deventer en een 40-jarige motorrijder uit Olst zijn zaterdag 4 augustus op de Bandijk in Terwolde met elkaar in botsing gekomen. De motorrijder en zijn dochter die meereed, werden voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie werd omstreeks 15.05 uur over het ongeval ingelicht. Een voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de bestuurder uit Deventer moest remmen. De motorrijder remde ook en reed daarbij tegen de auto, waardoor hij en zijn dochter vielen. De motorrijder raakte licht gewond, de aard van eventuele verwondingen van zijn dochter zijn op dit moment niet bij de politie bekend. Beiden werden per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

|     |Zutphen - Verdachte diefstal fiets aangehouden            |
De politie heeft zondag 5 augustus een 27-jarige man uit Zutphen op de Troelstralaan in Zutphen aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets.

De man trok omstreeks 01.45 uur op de Mozartstraat de aandacht van agenten, omdat hij met een op slot zijnde fiets liep te sjouwen. Bij het zien van de agenten nam de man de benen en liet hij de fiets achter. Hij kon korte tijd later op de Troelstralaan worden aangehouden. Hij heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd en afstand gedaan van de fiets. Het betreft een blauw/paarse - zilvergrijze herenfiets en de eigenaar van de fiets is op dit moment niet bij de politie bekend. Over de afhandeling van de zaak wordt contact opgenomen met de Officier van Justitie.

Einde berichten
---


---


---

---- --