Politie Zeeland


---


O-2505-2007 Man verzet zich hevig bij aanhouding
Afgelopen nacht om 00.10 uur is op de A. van de Goeskade in Goes een 48-jarige man uit de gemeente Reimerswaal aangehouden.
De man wordt ervan verdacht eerder die avond in een cafe in Goes een 23-jarige vrouw uit die plaats te hebben mishandeld.
Toen agenten de man aanhielden verzette hij zich hevig door met een kabelslot richting het hoofd van een van de agenten te slaan. Deze agent had gelukkig een helm op die de klap opving.
Met behulp van pepperspray kon men de man tot bedaren brengen.
Hij is ingesloten.

R-2506-2007 Rijden onder invloed
Vanmorgen rond 07.00 uur is op de Schotsmanweg in Kamperland een 20-jarige automobilist uit Bergen op Zoom aangehouden voor rijden onder invloed.
Hij had ruim 2 maal de toegestane hoeveeheid alcohol gedronken.
Op de Nieuwe Haven in Middelburg is afgelopen nacht omstreeks 01.20 uur een 46-jarige automobilist uit de gemeente Veere aangehouden.
Hij had bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.
Op de Langeweg in Wilhelminadorp is zaterdagavond om 21.50 uur een 37-jarige automobilist uit Aken (D) aangehouden.
Hij had 3 maal de toegstane hoeveelheid gedronken.
Alcoholcontroles:
Tussen zaterdagavond 19.30 uur en vanmorgen 05.00 uur controleerde men op alcohol op de Kwistenburg in Wolphaartsdijk, de Westhavendijk in Wilhelminadorp, het Lange Weegje in 's Gravenpolder, de N254 te 's Heer Arendskerke en de Nieuwe Vierwegen te Kapelle.
Van de 479 gecontroleerde bestuurders waren er 2 in overtreding.

O-2507-2007 Vechtpartij om GSM
Afgelopen nacht omstreeks 04.45 uur is nabij Scharendijke van een 19-jarige man uit Harderwijk zijn GSM uit zijn handen gegrist.
Toen de 19-jarige hem terug wilde pakken ontstond een vechtpartij tussen de dader en zijn vrienden (ongeveer 5 personen) en het slachtoffer en zijn vrienden (3 personen).
De 19-jarige wist zijn GSM weer terug te bemachtigen maar liep hierbij verwondingen op aan zijn gezicht.
De politie onderzoekt de zaak.





Politie Zeeland