Gemeente Harlingen

AVRO laat Pieter Jan Hagens te water
27-7-2007
HILVERSUM - Zomer in Nederland. Dat is voor veel mensen water en bootjes varen. De AVRO doet mee en laat presentator Pieter Jan Hagens te water. Met zijn Radio 1-programma HagensopdeMiddag vaart hij vanaf maandag 6 augustus een week lang langs Nederlandse havens.

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 augustus trekt het AVRO Radio
1-programma HagensopdeMiddag over Nederlands binnenwater van Waddenzee tot IJ. Met een varende studio doet presentator de havens van West-Terschelling (6 augustus), Harlingen (7 augustus), Stavoren (8 augustus), Enkhuizen (9 augustus) en tenslotte Amsterdam (10 augustus) aan.

Niet alleen de reis gaat over water, uiteraard ook het programma zelf: water is elke dag van 15:00 uur tot 16:00 uur het ontspannen maar informatieve thema op Radio 1. Alles wat met dit meest voorkomende, vurig gewenste en net zo hard vervloekte element te maken heeft kan aan de orde komen: nut, overlast, kosten, plezier en sport. Pieter Jan Hagens spreekt met opmerkelijke opvarenden en u hoort spetterende onderwerpen en reportages.
dinsdag 7 augustus: HagensopdeMiddag, vanaf 15.00 uur op Radio 1. Belangstellenden zijn van harte welkom op de kade van de Noorderhaven tegenover cafe restaurant 't Noorderke.