Gemeente Echt-Susteren


Herinrichting Peijerstraat-Bosstraat

Op 6 augustus 2007 start Baars Infra met de herinrichting van de Peijerstraat-Bosstraat tussen de Bovenste Straat en de Doktersweg.

De werkzaamheden bestaan uit de aanleg van riolering, met een diameter 1000 cm. en een herinrichting van de bovengrondse infrastructuur. Het nieuwe dwarsprofiel zal bestaan uit een rijbaan met geluidsreducerend asfalt, vrijliggende of aanliggende fietspaden en trottoirs. Waar de ruimte in het openbare gebied het toelaat, worden aan een of aan beide zijden langsparkeerplaatsen aangelegd.

In het kader van de herinrichting verrichten alle nutsbedrijven ter plaatse ook werkzaamheden en de openbare verlichting wordt eveneens gewijzigd en uitgebreid.

De hierboven globaal omschreven werkzaamheden zullen duren tot en met week 38.

Tijdens de herinrichting van de Bosstraat-Peijerstraat, die duurt tot medio juni 2008, zal het doorgaande verkeer geen gebruik kunnen maken van deze wegen en middels borden worden omgeleid.

Uiteraard zal de uitvoering overlast tot gevolg hebben, maar Baars Infra, Plangroep Heggen en de gemeente zullen alles in het werk stellen om dit tot een minimum te beperken.

Voor meer inlichtingen over de uitvoering van de herinrichting Peijerstraat-Bosstraat kunt u contact opnemen met de heer R. Laumann, telefoon 06-15018288 van Plangroep Heggen, dit bureau doet namens de gemeente dagelijks toezicht en directievoering op het werk. Namens de gemeente zal de heer H. Steskens, telefoon 0475-478478, het werk begeleiden.