Mojo Concerts

Den Haag, 6 augustus 2007

Jeroen kijk in de vegte en willem alkema aangeklaagd door dr. phil?

'De Amerikaanse talkshowhost Dr. Phil overweegt Jeroen Kijk in de Vegte en Willem Alkema voor de rechter te slepen. Hij schijnt niet blij te zijn met de theatertour 'Not The Dr.Phil Show', was afgelopen vrijdag onder andere te lezen op de site van De Telegraaf. De theatermakers Jeroen en Willem reageren met verbazing: 'Waarschijnlijk hebben wij een e-mail over het hoofd gezien, maar desalniettemin gaan wij met vertrouwen de rechtzaak tegemoet!'

Hilarische filmpjes, psychologische gesprekken en livemuziek; het zit allemaal in 'Not The Dr.Phil Show'. Maar ook een kookeiland, hete danseressen en het levensgevaarlijke spelletje 'Walkie Talkie' ontbreken niet! Willem en Jeroen ontvangen bekende, bijzondere gasten én plaatselijk talent. Een spervuur aan vragen en valse psychologische trucs - waar Freud een puntje aan kan zuigen - zorgen ervoor dat zij hun diepste zielenroerselen delen. En Dr. Phil? Hij is lijdend voorwerp.

Wim Holsappel, een van de bedenkers van 'Not The Dr.Phil Show', heeft het podium verlaten en gaat vanaf het nieuwe seizoen meer achter de schermen werken. Hij heeft zijn podiumplek afgestaan aan niemand minder dan Jeroen Kijk in de Vegte. Jeroen is onder meer bekend van de radio (3 FM - Ruud de Wild, Yorin FM - Stenders Vroeg op en CAZ! - Môgge Jeroen!) en tv (Veronica - Countdown en Het Beste Idee van Nederland en RTL 4 - vaste vervanger van Albert Verlinde in RTL Boulevard ).

Speellijst
27-09-2007 Enschede - Twentse Schouwburg
20-10-2007 Breda - Chassé Theater
29-11-2007 Groningen - De Oosterpoort
05-12-2007 Eindhoven - Parktheater
28-03-2008 Apeldoorn - Schouwburg Orpheus
12-04-2008 Vlaardingen - Stadsgehoorzaal

========================================


Mojo Concerts