Gemeente Dongen


Laat je kunsten zien en doe mee aan de grote fotowedstrijd!

Heb jij mooie vakantiefoto's gemaakt? Of heb je andere spannende dingen meegemaakt zoals bijvoorbeeld De Zomerspelen? Doe dan mee aan de fotowedstrijd! Ter gelegenheid van Dongen Uit de Kunst 2007 organiseert Fotoclub Dongen namelijk een fotowedstrijd voor de jeugd in de leeftijd van 6 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar.

Van alle fotos wordt een overzichtstentoonstelling gehouden in het clubgebouw van Fotoclub Dongen aan de Polarisstraat. (voormalig schoolgebouw De Schakel). Tijdens de officiële opening, op zaterdag 15 september om 15.00 uur, worden de prijzen uitgereikt door wethouder Piet Panis.

DE HOOFDPRIJS OVER BEIDE CATEGORIEEËN IS EEN DIGITALE CAMERA! Daarnaast is in beide categorieën nog een 1e, 2e en 3e prijs te winnen.

De tentoonstelling is zowel op zaterdag als op zondag van 14.00 17.00 uur te bezichtigen.

Voorwaarden
De opdracht is vrij, dit betekent dat je zelf mag uitmaken wat je fotografeert. B.v. dieren, vakantie, gebouwen etc. De afmeting van de foto is minimaal 13 x 18 cm., maar groter mag ook. Je kunt zowel kleur als zwart-wit fotos inleveren. Vergeet natuurlijk niet je gegevens te vermelden.

De fotos moeten uiterlijk 1 september a.s. ingeleverd zijn bij een van onderstaande adressen:

- Edzo Meerman, v. Kinsbergenstraat 1, Dongen
- Chiel Heijblom, Donk 102, Dongen

- Femke de Wit, Meerkoethof 15, Dongen

- Johan Dekkers, Houtelaar 3, Rijen.

Inschrijfformulier
In verband met de grote belangstelling hebben niet alle leerlingen van de scholen een inschrijfformulier voor de fotowedstrijd kunnen ontvangen. Daarom kun je via deze link het inschrijfformulier downloaden en alsnog invullen en inleveren samen met je foto.

Laatst gewijzigd: 6-8-2007