Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HET GEHEIM VAN EEN TOPSKIVAKANTIE
OOSTENRIJKSE RED EAGLES: DE BESTE EN OUDSTE SKISCHOOL IN GERLOS

Amsterdam, augustus 2007 - Een groot skigebied, bruisende après-ski activiteiten en een charmant bergdorp zijn onmisbare ingrediënten voor een geweldige skivakantie. Maar een goede skischool speelt eigenlijk wel de belangrijkste rol. In de populaire Tiroolse wintersportplaats Gerlos wordt elke skiliefhebber op z'n wenken bediend. Een sfeervol dorp, sneeuwzekere pistes en de oudste én leukste skischool van Oostenrijk: Tiroler Skischule Gerlos 'Red Eagles'. Zowel voor kinderen, beginners als voor vergevorderde biedt de skischool unieke concepten voor een fantastische skivakantie.

Red Eagles met een Nederlands tintje
De Tiroler Skischule Gerlos met de vermakelijke naam 'Red Eagles' heeft een lange geschiedenis. De centraal gelegen skischool - sinds 1925 al een familiebedrijf - heeft de afgelopen 10 jaar een Nederlandse mede-eigenaresse Sophie Rings (30 jaar). "In 1997 kwam ik als skilerares hier aan en ik ben nooit meer weggegaan! We merken dat de Nederlandse gasten de behoefte hebben in hun eigen taal te worden aangesproken, daar spelen wij graag op in. Wie ooit leerling is geweest bij ons komt gegarandeerd terug", aldus de enthousiaste Sophie Rings. Niet gek, want op de oudste skischool van dit welbekende skiparadijs begrijpt men precies hoe een skivakantie onvergetelijk wordt. Dit komt door de insteek 'de klanten gelukkig maken', iets wat elke ski- en snowboardleraar hoogstpersoonlijk als motto heeft. Veel aandacht voor de skiërs dus, van de allerkleinsten tot en met de meest ervaren skipro's en snowboarders.

Verken de pistes met de knalrode pakken
De skischool heeft ieder winterseizoen ruim veertig skileraren en vijftien tot twintig snowboard-leraren in dienst. De in knalrode skipakken gestoken skileraren zijn voornamelijk Nederlands, daarnaast Oostenrijks, Duits en zelf Grieks! Alle leraren zijn maximaal getraind om de leerlingen de tijd van hun leven te geven. Zo zijn de skiklassen bewust klein om iedereen volop aandacht te kunnen geven. Veel skileraren zijn al jaren in dienst, dus je kunt ieder jaar je eigen vertrouwde leraar weer boeken! De Tiroler Skischule Gerlos 'Red Eagles' heeft alles in huis om van een skivakantie een groot succes te maken. Kijk voor meer informatie op www.skischule-gerlos.com.

Magic Kidzz Club en Private Club
Voor de kleine skiliefhebbers biedt de skischool de Magic Kidzz Club: klasjes met maximaal negen kinderen - een unicum in Oostenrijk - met als extra een gratis rugzak met cadeaus ter waarde van E 29,99. Door de kleine klasjes boeken de kinderen snel resultaat, heel belangrijk voor de kids én de ouders. Voor slechts E 199,- is er al vijf dagen een Kidzz All Inclusive te boeken. Alleen met vrienden of familie een eigen klasje vormen in groepjes van drie tot zes personen? Dat kan met de Private Club. Exclusief met de skileraar naar de mooiste pistes en de spannendste afdalingen, drie dagen lang voor E 109,- per persoon!



Ingezonden persbericht