Waterschap Rivierenland

Heeft U wensen voor fietsverbindingen in Alblasserwaard en Vijfheerenlanden?

Altijd al ideeën en wensen gehad voor de komst van nieuwe fietsroutes of uitbreidingen van bestaande fietsverbindingen in het gebied Alblasserwaard en Vijfheerdenlanden? Waterschap Rivierenland nodigt u uit om hierover met ons van gedachten te wisselen. Het gaat hierbij om schoolroutes en fietsverbindingen voor woon-werkverkeer en recreatieve routes.

Omdat wij als Waterschap Rivierenland in het gebied Alblasserwaard en Vijfheerenlanden verantwoordelijk zijn voor de (fiets)wegen buiten de bebouwde kom, zijn wij door de Provincie Zuid-Holland gevraagd mee te denken over gewenste verbindingen. Wij maken graag van deze gelegenheid gebruik om u hierbij te betrekken. Uw ideeen worden verwerkt in een wensenlijstje dat we voorleggen aan de provincie. Aan de hand van deze lijst wordt een nieuw provinciaal fietsplan opgesteld voor de komende vier jaar (2007-2011).

U heeft 31 augustus de tijd om uw wensen door te geven. Dat kan via een email aan info@wsrl.nl t.a.v. afdeling Wegen of per brief aan Waterschap Rivierenland (afdeling Wegen), Postbus 599, 4000 AN Tiel.