Excitor benoemt Peter Kellenaers tot Country Manager Benelux


AMSTERDAM, 20070807 -- Excitor A/S, toonaangevend aanbieder van DME push e-mail en mobile device management, benoemt Peter Kellenaers tot Country Manager Benelux. In deze functie zal Kellenaers verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de gehele operatie van Excitor in de Benelux waaronder sales, marketing, het opbouwen van een partner kanaal en de service mogelijkheden.

"De recente lancering van Excitor in de Benelux en de vraag naar DME, een geavanceerde oplossing voor push e-mail en PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) gecombineerd met state-of-the art beveiliging en management tools voor het beheer van mobiele apparaten, is significant", zegt Torben Haase, CEO van Excitor A/S. "Om deze vraag in goede banen te leiden is een effectieve en lokale infrastructuur van levensbelang. We zijn ervan overtuigd dat onze groei in de Benelux zich versneld zal ontwikkelen door de inzet en expertise van Peter Kellenaers."

Kellenaers heeft jarenlange ervaring met het opzetten en ontwikkelen van new business strategiën voor diverse grote IT ondernemingen. Hiervoor werd Kellenaers o.a. binnen IBM onderscheiden met international top performance awards. Voor zijn benoeming bij Excitor was Kellenaers verantwoordelijk voor de directe en indirecte verkoop van Tivoli Systems Management oplossingen aan IBM´s grotere klanten.

"De snelle expansie van DME in Scandinavië, waar Excitor in no-time is uitgegroeid tot een van van de marktleiders, was voor mij een trigger om me verder te verdiepen in deze organisatie. Excitor wordt geleid door een professioneel team en en ik zie er absoluut naar uit om van DME in de Benelux een betrouwbare marktleider te maken", zegt Peter Kellenaers.

Over Excitor:
Excitor is toonaangevend leverancier van DME(www.dmesync.com). DME combineert push e-mail en
PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) met state-of-the-art beveiliging en geavanceerde managementtools voor het beheer van mobiele apparaten. Met DME worden middelgrote en grote ondernemingen in staat gesteld om op zeer veilige wijze mobiliteitsdiensten aan te bieden die effectief beheerd kunnen. DME is toestel, netwerk, operator en e-mail platform onafhankelijk en kent een zeer lage TCO, ongekende beveiliging van zowel data als mobiel apparaat en beschikt over een intuïtieve interface voor gebruikers en administrators. De oplossing, in Scandinavië één van de marktleiders, omvat ook tools voor voice en data statistieken, voice message management en connectie management, wat ondernemingen volledige controle biedt over gebruikersgedrag, kosten en IT policy enforcement.

Excitor Benelux
Emmastraat 53
1213 AK Hilversum
Telefoon: 035 6283584
Fax: 035 6249209





Excitor