Ingezonden persbericht



Hilversum, 8 augustus 2007

BNN-United verslaggever Jan Willem van Zoest op het Sziget Festival

Boedapest is hot and happening!

Een enorm Lowlands-achtig-festival midden in de stad, een overvloed aan gave barretjes, goedkope hoeren, prachtige gebouwen en lelijke Oostblokflats. En in de Turkse badhuizen kun je perfect relaxen. Kortom: Boedapest heeft het helemaal! Dat was voor BNN genoeg reden om in verschillende uitzendingen op Radio 1 volop aandacht aan de hoofdstad van Hongarije te besteden.

BNN-United verslaggever Jan Willem van Zoest is op het Sziget Festival dat deze week wordt gehouden op een eiland in de Donau, middenin Boedapest. Zijn verslag van dit 5-daagse festival is te volgen in het programma BNN United, tussen 21.00 uur en 22.00 uur op Radio 1.

In Weg met BNN tussen 20.00 uur en 21.00 uur aandacht voor het vele andere dat Boedapest heeft te bieden. De hele uitzending van aanstaande maandag staat in het weken van de hoofdstad. Volgens presentator Sander de Heer heeft Boedapest de schoonheid van Praag, de hipheid van Londen of Barcelona en het alternatieve en vernieuwende van Berlijn.

BNN United is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te horen tussen 21.00 en 22.00 uur. Weg met BNN is elke maandag te horen tussen 20.00 en 21.00 uur. Beide op Radio 1. Check ook de site: bnnunited.bnn.nl en wegmetbnn.bnn.nl.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl