Verzamelbericht woensdag

's-Hertogenbosch, 08-08-2007

Oplichter aangehouden

Boxtel Dinsdag is in zijn woning in Boxtel een 24-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht de pinpas te hebben weggenomen van een 64-jarige plaatsgenoot. Met deze pinpas heeft hij vervolgens verschillende aankopen gedaan. De verdachte en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar. De 24-jarige man is voor nader verhoor en onderzoek in verzekering gesteld.

Politie houdt fietsendieven aan

Rosmalen Dinsdagavond is in de Slauerhoffstraat een 51-jarige man uit Rosmalen aangehouden. Getuigen zagen dat hij vanaf de fietsenstalling aan de Molenhoekpassage een fiets weg nam. De meteen gewaarschuwde en gearriveerde politie heeft de man overgebracht naar het politiebureau.

Uden Dinsdagmiddag is op het Bloesemplein een 37-jarige man uit Mill aangehouden. Hij wordt er van verdacht zojuist vanaf die locatie een fiets te hebben weggehaald. Hij is door de politie overgebracht naar het politiebureau.

Opnieuw verdachte openlijke geweldpleging aangehouden

Sint Oedenrode Woensdagochtend is in zijn woning een 39-jarige man uit Sint Oedenrode aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een openlijke geweldpleging in de nacht van zaterdag op zondag in de Margrietstraat. Eerder deze week werden door de politie al twee verdachten aangehouden. De politie zet het onderzoek voort.

Politie pakt huiselijk geweld aan

Uden Dinsdagmiddag is in zijn woning in Uden een 19-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging van gezinsleden en het plegen van vernielingen. Na verhoor op het politiebureau is de Udenaar weer in vrijheid gesteld.

Politie neemt inbrekerswerktuig in beslag

Den Dungen Surveillerende agenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag in de Beusingsedijk twee mannen aangehouden. Bij controle van de 50- en 19-jarige mannen uit Rosmalen bleken zij inbrekerswerktuig in de auto te hebben liggen. Tevens kon de 19-jarige man zich niet legitimeren. Hierop zijn zij aangehouden en voor verhoor en ter vaststelling van de identiteit ingesloten. Het inbrekerwerktuig is in beslag genomen.

Politie stopt onderzoek

Sint Anthonis De politie heeft het onderzoek naar een mogelijke poging tot vrijheidsbeneming van een 12-jarige jongen uit Maurik stopgezet. Van een daadwerkelijke ontvoering is uit het onderzoek niet gebleken. Er zijn geen verdere aanknopingspunten meer om het onderzoek voort te zetten. Wanneer in de toekomst nieuwe feiten bekend worden, zal het onderzoek heropend worden.