Univar

PERSBERICHT

Dit is een gezamenlijke openbare mededeling van Univar N.V. en Ulysses Luxembourg S.a.r.l. Dit is geen openbare mededeling dat een openbaar bod wordt uitgebracht, maar een mededeling die vereist is op grond van artikel 9g lid 1 (a) Besluit toezicht effectenverkeer 1995, op grond waarvan Ulysses Luxembourg S.a.r.l. verplicht is om een openbare mededeling te doen binnen 30 dagen na de eerste openbare mededeling van 9 juli 2007.

Amsterdam, Nederland ­ 8 augustus 2007

ULYSSES EN UNIVAR MAKEN GOEDE VORDERINGEN MET VOORBEREIDINGEN VOOR AANBEVOLEN OPENBAAR BOD

In aansluiting op het gezamenlijke persbericht van 9 juli 2007 van Ulysses Luxembourg S.a.r.l. ("Ulysses"), een vennootschap gecontroleerd door fondsen die worden geadviseerd en beheerd door CVC Capital Partners ("CVC"), en Univar N.V. ("Univar") met betrekking tot een voorgenomen openbaar bod op alle uitstaande gewone aandelen ("Gewone Aandelen") in het geplaatste kapitaal van Univar tegen betaling van EUR 53.50 per Gewoon Aandeel in contanten, cum dividend (het "Bod"), bevestigen Ulysses en Univar dat de voorbereidingen van het Bod in volle gang zijn.

Op basis van artikel 9g lid 3 Besluit toezicht effectenverkeer 1995 ("Bte") is Ulysses verplicht om het Bod uit te brengen binnen zes weken vanaf vandaag. Onder verwijzing naar artikel 9g lid 1 (a) Bte, verwacht Ulysses het biedingsbericht, waarin de voorwaarden van het Bod zijn vermeld, in de tweede helft van augustus 2007 te publiceren.

Verdere mededelingen zullen volgen indien de omstandigheden hiertoe aanleiding geven.

Persinlichtingen

CVC
Frans van der Grint / Edwin van Wijk (Hill & Knowlton ­ Nederland) : +31 20 404 4707

Univar
Media: Wouter van de Putte (Citigate First Financial): +31 20 575 4019

Investor Relations: Gregg Sloate (Univar): +1 310 722 1363


---- --