Tweede thriller van Mario Kluser verschijnt


HEERLEN, 20070808 -- Mario Kluser (1966) debuteerde einde 2004 met zijn beursthriller HET ORDERBOEK. Het boek van de schrijver met Duits, Nederlands en Italiaans bloed in zijn aderen, werd door pers, lezers en NBD-Biblion positief ontvangen. Ging het bij HET ORDERBOEK nog om een thriller in het financiële en technische circuit, zo slaat Mario Kluser in zijn nieuwe werk van maar liefst 570 pagina's eerder sombere tonen aan.

In zijn literaire thriller "Loser - Director's Cut" vertelt hij in semi-autobiografische stijl het aangrijpende, absurde, grappige en vaak beklemmende levensverhaal van een echte loser: Andrew Williams. Zijn opvoeding verzorgt hij zelf. Steun vindt hij bij een Amerikaan van Italiaanse afkomst die hem meeneemt door het nachtleven en de wereld van geld en prostitutie.
Ondanks zijn leefomgeving zet Andy zijn zoektocht naar de grote onbereikbare liefde, respect en rijkdom voort. Op zijn weg trekt Andy niet alleen zichzelf, maar ook zijn beste vriend Snake mee in het onheil. Na een uit de hand gelopen bankoverval wacht hij op zijn proces in de gevangenis van Detroit. Andy ziet alleen respijt in de doodstraf. Zijn grootste wens is dan ook geëxecuteerd te worden. Tijdens het wachten op zijn proces, wordt hij niet alleen door zijn verleden maar ook door de waarheid ingehaald.

ISBN 978-90-79057-01-6
NUR 305
Prijs ¤ 22,50 (plus ¤ 2,50 verzendkosten)

Het is mogelijk het boek via de boekhandel te bestellen of via de website van de auteur.
www.mariokluser.nl





Mario Kluser