Politie Limburg-Zuid


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Renske Hamming
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( dinsdag 14 augustus 2007

Sittard-Geleen; jogger blijkt aanrander te zijn

Zaterdagmiddag rond 16.00 uur is een 33-jarige vrouw uit Sittard onzedelijk betast door een jogger. Dit gebeurde terwijl zij haar hond uitliet op het Kempepad in Sittard. Ook twee meiden hebben deze man in de buurt gezien terwijl hij zijn penis vasthield. Het Kempepad ligt in de buurt van de voetbalvelden van Alemania. De vrouw liep in de richting van de Bachstraat toen zij een jogger in haar richting zag lopen. Deze man liep haar voorbij maar even later hoorde de vrouw dat de man weer achter haar liep. Ze voelde zich niet op haar gemak en toen ze omkeek, zag ze dat de man ineens naast haar was gestopt. Hij betaste haar waarna de vrouw hard begon te schreeuwen. Ook duwde ze de man van zich weg. Deze rende vervolgens weg.

Rond hetzelfde tijdstip fietsten vier meiden in diezelfde omgeving. Een van hen, een 15-jarig meisje uit Sittard, zag een man op het Kempepad ter hoogte van de Maria van Bourgondiestraat bij een grasveldje een man staan. Ze zag dat de man zijn penis vasthield en schrok hier van. Een van haar vriendinnen had dit ook gezien. Gezien het signalement en het tijdstip denkt de politie dat het hierbij om dezelfde man gaat. Zijn signalement is als volgt: Het gaat om een blanke man van ongeveer 30 - 35 jaar met kort blond haar. De man had een normaal postuur, was ongeveer 1.70 - 1.75m lang en zag er verzorgd uit. Hij droeg een korte blauwe sportbroek en een legergroen T-shirt. Verder droeg hij sportschoenen met sokken.

Mogelijk hebben meerdere mensen deze man gezien, mogelijk op een ander tijdstip of op een andere plaats. Als u meer informatie heeft wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 - 8844 (lokaal tarief) U kunt ook anoniem informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --