AutoRai

Jaguar X-TYPE Antares heeft zaken goed op orde

(8/14/2007)
Van alle Jaguar-modellen is de Jaguar X-TYPE het meest geliefd bij zakelijke rijders. Jaguar speelt nu nog meer in op hun wensen en behoeften met de speciale Antares-uitvoering.

De Jaguar X-TYPE Antares combineert innovatieve technologie met een gedistingeerde uitstraling. De X-TYPE Antares is dan ook meer dan een auto, het kan met recht een mobiele werkplek worden genoemd. Compleet met elektrisch verstelbare stoelen in velours/leder, een regensensor, een automatisch dimmende binnenspiegel, het Jaguar Sound System met CD-speler en Automatic Climate Control met pollenfilter en buitentemperatuurmeter.

Altijd bereikbaar
De Bluetooth(TM)-telefoonsysteem inbouwvoorbereiding maakt het mogelijk onderweg zaken te doen. Het lederen stuurwiel is voorzien van bediening voor de telefoon, alsmede voor het Jaguar Sound System en de Cruise Control. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer ook een boordcomputer met Message Center, 16 inch lichtmetalen Antares velgen en een in delen neerklapbare achterbank. Optioneel zijn metallic lak, 17 inch lichtmetalen Bermuda velgen en een navigatiesysteem met Touch Screen-bediening verkrijgbaar.

De consumentenprijzen van de Jaguar X-TYPE Antares zijn: X-TYPE Saloon 2.0 liter diesel Antares: ⬠33.995,â X-TYPE Estate 2.0 liter diesel Antares: ⬠36.795,â

De leaseprijs bedraagt ⬠825,â per maand (exclusief BTW).*


*Gebaseerd op een looptijd van 48 maanden, 20.000 kilometer per jaar en Full Operational Lease via Jaguar Financial Services