Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 13 augustus 2007

Nieuwe director Productmanagement & Content R&D Media Holding

Hans Bosch is sinds half juli director Productmanagement & Content van R&D Media Holding BV. R&D Media voert onder andere het merk Glomobi. Bosch concentreert zich met name op het ontwikkelen van nieuwe mobiele diensten en de uitbreiding van de bijgehorende distributiekanalen. Deze dragen in grote mate bij aan de structurele groei van R&D Media.

Bosch werkte hiervoor ruim tien jaar bij KPN Mobile, waar hij verschillende managementfuncties vervulde in sales en marketing. In zijn laatste functie was hij, als Manager Content, verantwoordelijk voor bestaande diensten (SMS, MMS, WAP, i-mode), de ontwikkeling van nieuwe diensten en het onderhouden van de relatie met content providers.

"R&D Media is een jonge, ambitieuze onderneming met een groot potentieel", zegt Bosch. "Ik kijk er erg naar uit om, samen met het team, een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van de onderneming. De markt voor de mobiele content is continu in ontwikkeling en biedt veel kansen. Met de dynamiek van de markt heb ik al ervaring opgedaan. En werken bij een internationale onderneming, waarbij mobiele content de kernactiviteit is, zie ik als een enorme uitdaging."


---

R&D Media Holding BV exploiteert op vijf continenten mobile content en is onder meer eigenaar van Glomobi. Glomobi is een van de grootste aanbieders van entertainment diensten als ringtones, nieuwsdiensten en (interactieve) games op mobiele telefoons. Bovendien is Glomobi gespecialiseerd in het koppelen van deze diensten aan TV-promotie. Glomobi beschikt over een eigen technisch platform. Hierdoor is het mogelijk snel te reageren op nieuwe ontwikkelingen en omstandigheden en wereldwijd efficiënt te communiceren met partners.


---



Ingezonden persbericht