Ingezonden persbericht


Sony Ericsson lanceert K770i Cyber-shot telefoon

Leg je dierbare momenten vast met de nieuwe
Sony Ericsson K770i Cyber-shot(TM) telefoon


* Superslanke Cyber-shot(TM) telefoon

* Maar 14.5 mm dun

* Je camera altijd bij je

* 3.2 megapixel camera met autofocus en Photo fix
* Deel je herinneringen

* Makkelijk te printen tot A4 formaat en snel gedeeld via online fotoalbum

Badhoevedorp, 14 augustus 2007 - Sony Ericsson's nieuwe K770i Cyber-shot(TM) telefoon is een alles-in-een digitale camera, fotoalbum en stijlvolle telefoon. Maar het is en blijft allereerst een telefoon die er ook voor zorgt dat je je foto's, zodra je ze genomen hebt, direct kunt verzenden en delen.

De slechts 14.5 mm dunne en in modieuze kleuren 'Truffle Brown' en 'Ultra Violet' uitgevoerde K770i kan net zulke goede foto's maken als een stand-alone digitale camera; deze foto's kunnen uitgeprint worden tot maar liefst A4 formaat. De camera kan ook gebruikt worden voor video-opnamen en is uitgerust met een krachtig photo light voor binnenshuis fotograferen en filmen. Zoals bij alle Sony Ericsson Cyber-shot(TM) telefoons is gebruiksgemak het uitgangspunt. Om een foto te maken, hoef je alleen maar de lenscover open te schuiven, op je onderwerp te richten en schieten maar!

"Het lijkt soms wel eens alsof de mooiste momenten van het leven zich altijd voordoen als je net geen camera bij de hand hebt," aldus Eric Rikken, Head of Marketing bij Sony Ericsson Benelux. "Ben je geďnteresseerd in een camera op je telefoon en wil je foto's die niet misstaan in je fotoalbum, dan is de K770i perfect." Rikken vervolgt: "De echte schoonheid van de K770i zit hem in het feit dat je direct je familie en vrienden in je belevenissen kan laten delen. Zodra je het moment hebt vastgelegd op foto, is het een fluitje van een cent om de foto te printen of deze onmiddellijk te uploaden naar je persoonlijke weblog."

Fantastische resultaten
De perfecte foto maken is supermakkelijk met de K770i Cyber-shot(TM) telefoon. Je hoeft alleen de lenscover open te schuiven en je bent er klaar voor! In de camera modus functioneert het 1.9 inch display als viewfinder en zie je het Cyber-shot(TM) fotomenu automatisch verschijnen. Ook lichten acht icoontjes op op het toetsenbord van het toestel. Deze dienen als 1-click shortcuts voor de belangrijkste camerafuncties, zoals beeldformaat en photo light.

Indien je een spontane foto hebt genomen en de lichtcondities zijn van een matige kwaliteit, selecteer je achteraf simpelweg de Photo fix functie op het toestel en je kunt de foto's bewerken zonder gebruik van de PC.

Meteen delen
De meest directe manier om je foto's te delen, is waarschijnlijk via een slideshow op het display van de K770i. Maar als je ze wilt laten zien aan mensen die niet in de buurt zijn, dan kun je je foto's posten op je eigen blogsite of online fotoalbum. Deel slechts het websiteadres om al je foto's te delen.

Als je je foto's snel wilt verplaatsen van de K770i Cyber-shot(TM) telefoon naar je PC of laptop, gebruik dan simpelweg de meegeleverde UBS-kabel om ze van het ene apparaat naar het andere te slepen. Als alternatief, wanneer je liever foto's uitprint, geeft de 3.2 megapixel camera met autofocus een fotokwaliteit die goed genoeg is om je foto uit te printen op A4 formaat (297 mm x 210 mm). Je kan zelfs je K770i direct aansluiten op een printer met behulp van de PictBridge(TM) functie voor printen zonder gebruik van een PC.

Verwacht meer
De K770i biedt veel meer dan alleen camera features. Met ondersteuning van een 256 MB Memory Stick Micro(TM) (M2(TM)) maakt de K770i het mogelijk om tot maar liefst 200 foto's van de beste kwaliteit op te slaan. Blader je fotoalbum door terwijl je luistert naar je favoriete muziektracks op de ingebouwde media player. Of zet de FM radio met RDS aan, die automatisch voor een heldere ontvangst zorgt als je op pad bent.

Met al deze muziek binnen handbereik, is het de moeite waard om te investeren in een Stereo Bluetooth Headset dat draadloos muziek vanaf je telefoon zal streamen en je handsfree laat genieten van je favoriete tracks. De Stereo Bluetooth(TM) Headset HBH-DS200 wordt automatisch met de K770i verbonden en geeft tot 6 uur gespreks- of luistertijd.

De K770i Cyber-shot(TM) telefoon straalt een subtiele stijl uit. Het is een discreet toestel die een volwassen indruk maakt. Maar wanneer je het nodig hebt, bezit je ook een digitale camera, die dezelfde goede resultaten geeft als je van een 'normale' digitale camera mag verwachten.

De K770i is in Nederland verkrijgbaar in de kleur 'Truffle Brown' en 'Ultra Violet ' vanaf het najaar van 2007. De adviesverkoopprijs van de K770i bedraagt 349,- euro .

De K770i Cyber-shot(TM) telefoon in een overzicht:

Geavanceerde camera features
3.2 megapixel camera
Autofocus
Digitale zoom, 3x
GeĂŻntegreerde lenscover
Verlichte camera iconen
LED photo light
Photo fix
Picture blogging
Video opname
Video calling
MMS
Video viewing
PictBridge(TM)

Geavanceerde telefoon features
Bluetooth stereo (A2DP)
Media player
FM Radio met RDS
TrackID(TM)
Music tones (MP3/AAC)
PlayNow(TM)
RSS feeds
Toegang NetFront(TM) Web Browser
Polyfone ringtones
Speakerphone
Trilalarm
Email
Voorspellende textinvoer
Geluidsrecorder
SMS
Navigeertoets
Picture wallpaper
Wallpaper animation
3D games
Java MIDP 2.0
Video streaming
Wekker
Rekenmachine
Kalender
Flight mode
Notities
Telefoonboek
Stopwatch
Taken
Timer
Bluetooth(TM) 2.0
Modem
Synchronisatie
USB massaopslag
USB ondersteuning

Feiten en cijfers *
Formaat: 105 x 47 x 14.5 mm
Gewicht: 95 gram
Kleuren: Truffle Brown, Ultra Violet

Display: 262,144 color TFT
Resolutie: 240 x 320 pixels
Formaat: 1.9 inch

Telefoongeheugen: tot 16 MB
Memory card ondersteuning: Memory Stick Micro(TM) (M2™) 256 MB in de verpakking

Netwerken: UMTS 2100-GSM/GPRS 900/1800/1900
Gesprekstijd GSM/UMTS : tot 10 uur/2 uur 35 min ** Standby tijd GSM/UMTS : tot 400 uur/400 uur **
Videogesprekstijd: tot 1 uur 30 min **

Accessoires ***
Meegeleverd: - 256 MB Memory Stick Micro(TM) (M2™)
- USB kabel

- Stereo headset

- PC suite & Media manager
Optioneel: Stereo Bluetooth(TM) Headset HBH-DS200
Geniet van draadloze muziek zonder een gesprek te missen. Bluetooth(TM) Car Speakerphone HCB-100E
Eenvoud en high performance met lange gespreks- en standby-tijden. Camera Phone Kit IPK-100
Ondersteun en verbeter het gebruik van je telefoon met een statief, riemclip en een etui.

Beschikbaarheid
Beschikbaar vanaf Q4 2007


* Facts and features may vary depending on local variant. ** Talk and standby times are affected by network preferences, type of SIM card, connected accessories and various activities e.g. games. *** Kit contents and color options may differ from market to market. The full range of accessories may not be available in every market.

The liquid identity logo, TrackID and PlayNow are trademarks or registered trademarks of Sony Ericsson Mobile Communications AB. Sony, Memory Stick Micro and M2 are trademarks or registered trademarks of Sony Corporation. Ericsson is the trademark or registered trademark of Telefonaktiebolaget LM Ericsson.

Bluetooth is a trademark or registered trademark of Bluetooth SIG Inc.

Picture blogging is powered by Blogger. Blogger is a trademark or registered trademark of Google Inc. Google is a trademark or registered trademark of Google Inc. Java and all Java-based trademarks and logos are trademarks or registered trademarks of Sun Microsystems, Inc. Other product and company names mentioned herein may be the trademarks of their respective owners. Any rights not expressly granted herein are reserved. Subject to change without prior notice.

Over Sony Ericsson

Sony Ericsson Mobile Communications ontwikkelt veelzijdige mobiele telefoons, accessoires en PC-kaarten voor de wereldwijde communicatiemarkt. Het bedrijf is in 2001 opgezet als een joint venture door Ericsson en Sony. Het hoofdkwartier bevindt zich in Londen en er werken meer dan 7.500 mensen, onder andere op de verschillende R&D sites in Europa, Japan, China en Amerika. Sony Ericsson vierde op 1 oktober 2006 haar vijfde verjaardag van de joint venture. Sony Ericsson sponsort en heeft haar naam verbonden aan de Women's Tennis Association en werkt samen met de Association om door het jaar heen de Sony Ericsson WTA tour in meer dan 80 steden te promoten.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende internetsite (www.sonyericsson.nl) of u kunt contact opnemen met het Call Center (0900-8998318). Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 18.00 uur en kost 10 cent per minuut. Alle Sony Ericsson persberichten en hoge resolutiebeelden zijn te vinden op http://www.sonyericsson.com/persbronnen

NOOT VOOR DE REDACTIE (