Gemeente Geldrop-Mierlo


INSPRAAK HERINRICHTING HELZE IN GELDROP

In 2008 gaan wij het riool vervangen in de Helze. Tegelijkertijd richten we de straat opnieuw in. Er zijn hiervoor conceptplannen uitgewerkt. De plannen liggen ter inzage van woensdag 15 augustus tot en met dinsdag 25 september. Op donderdag 13 september houden we een inspraakavond.

HERINRICHTINGSPLANNEN

De plannen houden in dat we de gehele wegconstructie vervangen en de weg in de banden zetten. Verder richten we de ventweg in als fietsstraat vergelijkbaar met de situatie op de Wielewaal en de Nuenenseweg. Tot slot verbeteren we de voetgangersvoorzieningen, de toegankelijkheid van de bushaltes en het groen.

Er zijn twee varianten uitgewerkt. Het verschil zit hem in het oostelijke fietspad tussen de Wielewaal en het Kasteelpark. In variant
1 kan men dit pad enkel in één richting berijden. In variant 2 bestaat de mogelijkheid om dit pad in twee richtingen te berijden.

INSPRAAK

De conceptplannen liggen zes weken ter inzage in het informatiecentrum van de gemeente, Hofstraat 4 in Geldrop (tijdens kantooruren). Binnen deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling op de plannen reageren. Schriftelijke reacties stuurt u aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Voor mondelinge reacties kunt u bellen met Philip Wouters. U kunt hem bereiken via telefoonnummer (040) 289 37 36.

INSPRAAKAVOND

Op donderdag 13 september organiseren wij een inspraakavond. Wethouder Maasakkers zit deze avond voor. U bent om 19.30 uur van harte welkom in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael, Molenstraat 23, Geldrop (kamer
2.35). Wilt u op deze avond aanwezig zijn ? Geeft u dit dan graag even aan ons door via de receptie van het gemeentehuis. De receptie is bereikbaar via telefoonnummer (040) 289 38 93.

INFORMATIE

Wilt u meer informatie ? Neemt u dan contact op met Philip Wouters van de afdeling Openbare Werken. U kunt hem bereiken via telefoonnummer (040) 289 37 36.