Gemeente Hilversum

Werken aan de weg

8 augustus 2007
De wegwerkzaamheden van 13 t/m 17 augustus 2007

Vanaf 13 augustus begint op de Minckelersstraat de herinrichting van het gedeelte tussen de Kamerlingh Onnesweg en de Jan van de Heijdenstraat. Het werk duurt vijf weken.

Op de Lage Naarderweg wordt de herinrichting weer opgepakt. In de komende maanden wordt gewerkt tussen de Celebeslaan en de rotonde Sumatralaan.

De twee projecten die speciaal in de schoolvakantie waren gepland, de herinrichting van de kruising
Emmastraat/Utrechtseweg/Soestdijkerstraatweg/Sophialaan en van de kruising Koninginneweg/Schoolstraat, gaan hun laatste week in. Op vrijdagmiddag 17 augustus wordt de kruising
Emmastraat/Utrechtseweg/Soestdijker-straatweg opengesteld voor het verkeer. De kruising Koninginneweg/Schoolstraat gaat vermoedelijk op maandagochtend 20 augustus weer open.

Verder wordt gewerkt


* in de Valkstraat tussen de Duivenstraat en de Minckelersstraat;
* en op de ventweg van de Kamerlingh Onnesweg tussen de Lorentzweg en de Eemnesserweg.

De wegwerkzaamheden van 17 t/m 24 augustus 2007

Op vrijdagmiddag 17 augustus gaat de kruising Emmastraat/Utrechtseweg/ Soestdijkerstraatweg/Sophialaan open voor alle verkeer.

Van zaterdagavond 18 augustus 23.00 uur tot zondagochtend 6.30 uur is de spoorwegovergang Oosterengweg voor de helft afgesloten. Vanaf de Jan van der Heijdenstraat en de Kamerlingh Onnesweg wordt autoverkeer richting Baarn/A27 omgeleid door de Beatrixtunnel.

De kruising Koninginneweg/Schoolstraat én de kleine spoorwegovergang worden op maandag 20 augustus vóór de ochtendspits opengesteld voor het verkeer.

Die maandagochtend start de herinrichting van de kruising Neuweg/Gijsbrecht van Amstelstraat.
Twee weken lang geldt vanaf de rotonde Utrechtseweg/Laapersweg de omleidingsroute Utrechtseweg-Diependaalselaan-Bosdrift. Vanaf de andere kant wordt verkeer op de Gijsbrecht van Amstelstraat omgeleid langs de Hilvertsweg, de Diependaalselaan en de Utrechtseweg. En vanuit de Langestraat wordt het autoverkeer naar het Gooilandplein en de Emmastraat geleid.

Verder wordt gewerkt

* op de Minckelersstraat tussen de Kamerlingh Onnesweg en de Jan van der Heijdenstraat, herinrichting tot eind september;
* op de Lage Naarderweg tussen de Celebeslaan en de Sumatralaan, herinrichting tot half november;

* in de Eekhoornstraat, herstraten tot half oktober;
* in de Valkstraat tussen de Duivenstraat en de Minckelersstraat;
* en op de ventweg van de Kamerlingh Onnesweg tussen de Lorentzweg en de Eemnesserweg.