Gay Night met de film Hairspray in de bioscoop

03/08/2007 13:34



Wolff Cinema Group



Voor de eerste keer organiseert Wolff cinema groep en Minerva Bioscopen grootschalig de Gay Night. Op donderdag 16 augustus vindt er in verschillende steden door het hele land een speciale voorpremière plaats voor de gay én gay-minded van de romantische musical Hairspray met John Travolta en Michelle Pfeiffer. Vooraf krijgt iedereen een welkomstdrankje, er zijn leuke prijzen te winnen en in verschillende steden kan er na de film nog gedronken en vooral gedanst worden.

In de film Hairspray droomt begin jaren zestig iedere tiener ervan om te dansen op tv in The Corny Collins Show. De mollige Tracy Turnblad wil het nog het liefst van iedereen. Ze laat zich niet stoppen door haar figuur, want zij is een geboren danseres. Met haar tomeloze enthousiasme en hippe danspasjes weet ze een plaatsje in de show te bemachtigen, tot grote ergernis van de huidige 'dance queen' Amber von Tussle. Als Ambers vriendje Link Larkin ook nog eens een oogje op Tracy krijgt, is de maat pas echt vol. De twee meiden gaan een bittere en muzikale strijd aan om de kroon van Miss Auto Show te mogen dragen. Ze zetten alles op het spel, zo lang het haar maar goed blijft zitten. Als 'grote' kapsels botsen met grote dromen is alles mogelijk - zeker in deze nieuwste filmversie van John Waters hitmusical. Hairspray is het meest swingende verhaal over dansen, vrijheid, muziek en liefde sinds Grease! Met: John Travolta als Edna Turnblad, Michelle Pfeiffer en Christoffer Walken.

De Gay Night vindt op woensdag 16 augustus plaats in de steden Breda, Delft ,Groningen, Haarlem, Tilburg en Utrecht in Zwolle op 15 augustus en in Arnhem op 22 augustus. Meer informatie over de avond en reserveren is te vinden via www.gaynight.nu





http://www.gaynight.nu