Gemeente Geertruidenberg


Informatieavond groenrenovatie Hooijpolder

Op 16 augustus organiseren wij een informatieavond over de geplande groenrenovatie voor het oostelijk deel van de wijk Hooijpolder.

Hieronder wordt het gebied verstaan dat wordt begrensd door de Lijsterbesstraat, Breetweerlaan, Doornboom, Weegbree en Omschoorweg. In augustus 2006 heeft de gemeente in dit gebied de bomen laten inventariseren. Onlangs heeft adviesbureau Alles over Groenbeheer uit Eersel de opdracht gekregen om deze inventarisatie uit te werken tot een groenrenovatieplan.

Wat mag u verwachten?

Het doel van de informatieavond is om te inventariseren welke behoeften en wensen wijkbewoners hebben over het openbaar groen. Het wordt een interactieve avond in de vorm van een workshop. Dit betekent dat u na een inleidend verhaal in groepjes op een actieve manier uw inbreng kunt leveren.

Waar en wanneer?

De avond wordt gehouden op donderdag 16 augustus in de aula van het Dongemond College, Collegeweg 1 in Raamsdonksveer. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom. Het programma begint om 19.30 uur en de avond eindigt om 22.00 uur. Tijdens de tweede informatieavond die begin september wordt gehouden, wordt het ontwerpplan gepresenteerd. In het ontwerpplan zijn de resultaten van de eerste informatieavond vertaald. Tijdens deze avond zal ook een vertegenwoordiging van woningbouwvereniging Volksbelang en waterschap Brabantse Delta aanwezig zijn.

Wij heten u van harte welkom!