Evangelische Omroep

Xnoizz flevo festival 3 dagen live

Xnoizz Flevo Festival Radio powered by 3FM

Vanaf morgen is het Xnoizz Flevo Festival live te volgen via 3fm.nl en eo.nl/xnoizz. Via deze webacast zijn 24 uur per dag concerten, interviews en sfeerverslagen te beluisteren. Bezoekers van het festival kunnen Xnoizz Flevo Festival Radio live ontvangen via FM 105.1. Kijk voor meer info op www.flevofestival.nl

Xnoizz Flevo Festival op radio én televisie
Op zondag 26 augustus zendt 3FM live de Xnoizz Flevo Festival-afterparty uit met alle hoogtepunten van het festival. Naast de live radio-verslaggeving en de afterparty op 3FM, is het Xnoizz Flevo Festival ook te volgen via de televisie. Op Nederland 2 is 28 augustus een samenvatting te zien van de hoogtepunten van het festival.

Line Up
Dit jaar is het Xnoizz Flevo Festival erin geslaagd de top van de chistelijke popmuziek naar het festival te krijgen. Met artiesten als Michael W Smith, Newsboys, Hillsong en Disciple belooft de 30e editie van het festival een succes te worden.

Over het festival
Het Xnoizz Flevo Festival wordt jaarlijks in augustus gehouden en trekt 10.000 bezoekers. Het festival biedt jongeren een breed programma aan met muziek uit binnen- en buitenland, lectures, cabaret, theater, kunst, sport en workshops. De doelstelling van het Xnoizz Flevo Festival is jongeren de gelegenheid te bieden om in een ongedwongen en feestelijke omgeving meer te ontdekken over het christelijk geloof.

Noot voor redactie,

Evangelische Omroep