Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Tweede helft augustus vol met schaakactiviteiten

De tweede helft van augustus zit dit jaar vol met boeiende schaakactiviteiten. De schaakliefhebber kan onder andere op de volgende plaatsen terecht:

Arnhem: Euwe Stimulans Toernooi. Datum: 17 - 26 augustus. Twee tienkampen. De hoofdgroep heeft een opmerkelijke internationale samenstelling. Het is een mix van jong en oud, met spelers die van ver komen of van om de hoek. In de Regionale Groep krijgen spelers uit Arnhem en omgeving een kans. Een leuk extraatje vormen de bijdragen van de deelnemers in de spelerscorner.

Amsterdam: Schaakfestival Max Euweplein. Datum: 18 augustus. Een gevarieerd programma in en bij het Max Euwe Centrum. Vrije inschrijving voor de simultaans. Hoofdattractie is de tweelingsimultaan waarin Marlies en Laura Bensdorp het opnemen tegen twintig tweelingen van zeven tot vijfenzestig.

Haarlem: BDO Chess Tournament. Datum: 18 - 26 augustus. Twee tienkampen. In het Premier Tournament krijgen Nederlandse subtoppers de gelegenheid een titelresultaat te behalen in een internationaal veld. Het Challenger Tournament is bedoeld voor regionale spelers.

Amsterdam: NH Chess Tournament. Datum: 22 augustus - 1 september. Jonge en oudere grootmeesters topgrootmeesters nemen het tegen elkaar op.

---

Gezocht: Medewerker Servicepunt West

De huidige servicepuntmedewerker West, de heer P. Pouw, is komend seizoen grotendeels werkzaam in het buitenland. Hij zal hierdoor per 1 september a.s. zijn functie als servicepuntmedewerker West neerleggen.

De KNSB zoekt vanaf die datum een nieuwe Servicepuntmedewerker voor de regio West (RSB, HSB en LeiSB). De Servicepuntmedewerker is verantwoordelijk voor de ondersteuning op het gebied van: Verenigingsondersteuning, Kadervorming en Talentontwikkeling.

De Servicepuntmedewerker ondersteunt verenigingen bij het verbeteren van de organisatie in de breedste zin van het woord, door de verenigingen te adviseren, te begeleiden en zonodig te bezoeken. Hij/zij koppelt daarbij vragen van de verenigingen aan het aanbod van de regionale bonden en de KNSB. De Servicepuntmedewerker peilt de behoefte aan bepaalde kadercursussen in de regio en adviseert daarbij het verenigingskader. De Servicepuntmedewerker is verantwoordelijk voor de organisatie van de jeugdtrainingen op het Servicepunt en coordineert de selectieprocedure daarvan.

De kandidaat is bekend met de schaaksport, schaakorganisatie en schaakopleidingen en is een goede communicator. Hij/zij voldoet aan het volgende functieprofiel (bijlage). De functie heeft een omvang van 320 uur op jaarbasis. De verdeling van de werktijden over de week zal onregelmatig zijn en veelal in de avonduren of de weekenden plaatsvinden.

Heeft u interesse in bovenstaande functie, dan kunt u uw sollicitatie tot uiterlijk 22 augustus 2007 richten aan:
Bondsbureau KNSB, Frans Halsplein 5, 2021 DL Haarlem of email: bondsbureau@schaakbond.nl
t.a.v. de heer E. van Breugel (tel. 023-5254025).

Functieprofiel Servicepuntmedewerker.doc

---