Time : 10:45:00
Date : 16 August 2007
Sender Name: Happinez

Nieuw magazine in België: Happinez

Naarden, 16 augustus 2007 - Een nieuw magazine met een nieuwe formule verschijnt op donderdag 16 augustus in Vlaanderen. Happinez is een glossy mindstyle magazine, een mix van lifestyle en zingeving. Het richt zich op vrouwen die een extra dimensie aan hun leven willen toevoegen, die openstaan voor verdieping en verwondering en bovendien kiezen voor een bewuste en stijlvolle manier van leven. Initiatiefnemer en hoofdredacteur is Inez van Oord, ook bedenker van de zeer succesvolle glossy Seasons.

Inez van Oord geeft aan waarom ze deze nieuwe titel heeft gelanceerd: "Het magazine is een logisch antwoord op zaken die spelen in de samenleving. Na hardheid willen we milder denken. Na oppervlakkigheid verlangen we naar echtheid en verdieping. Na leven vanuit het verstand willen we weer leren luisteren naar ons gevoel. Rust, balans, zingeving en genieten spelen een steeds belangrijker rol."

Deze levenskunst vertaalt zich in verschillende onderwerpen: leven en werken, wonen, gezondheid, reizen en natuur, kunst en cultuur. Happinez is een journalistiek product met interviews en achtergrondartikelen, dat dient als bron van informatie en inspiratie en kan helpen tot een nieuwe mindstyle te komen. Uniek is de vormgeving van het tijdschrift; de thematiek van zingeving en verdieping heeft hiermee een toegankelijk karakter gekregen.

In Nederland bestaat Happinez inmiddels 4 jaar en behoort tot de meest succesvolle lanceringen van de laatste jaren. Het tijdschrift werd uitgeroepen tot Tijdschrift van het Jaar en de verkochte oplage maakte jaar na jaar een grote groei door. Inmiddels is deze ruim 150.000.

Happinez wordt uitgegeven door de zelfstandige Uitgeverij Magazinez en verschijnt tweemaandelijks.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Happinez: Fleur Tamboezer
T +32 (0)35 6958950 (maandag t/m donderdag)
E fleur@happinez.nl
I www.happinez.be

Persfoto's kunt u downloaden via www.happinez.nl/persaug07

URL: http://www.happinez.be
http://www.happinez.nl/persaug07