Persberichten district binnensticht, 11.00 uur

Utrecht, 16-08-2007

Verkeerscontrole

ZEIST Op woensdag 15 augustus is verkeerscontrole gehouden op de Boulevard en de Arnhemse Bovenweg. In totaal zijn 30 automobilisten bekeurd. Hiervan reden 21 automobilisten harder dan de maximum toegestane snelheid. Zes overtredingen werden geregistreerd bij het negeren van een gesloten verklaring. Drie automobilisten droegen geen gordel. De overtreders ontvangen hiervoor een bekeuring.

Rijden met rijontzegging

ZEIST Op woensdag 15 augustus om 23.22 uur is een 69-jarige man staande gehouden op de Koningin Wilhelminaweg te Groenekan, wegens overschrijding van de toegestane snelheid met 40 km/u. De man bleek een rijontzegging te hebben en werd hierop aangehouden. Tevens bleek dat hij zich niet kon identificeren en geen kentekenbewijs bij zich had. Daarop werd hij meegenomen naar het bureau. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt.

Snelheidscontrole
ZEIST Op woensdag 15 augustus is van 12.45 tot 14.55 uur een snelheidscontrole gehouden op de Dolderseweg. De snelheid van 1110 voertuigen werd gemeten, waarvan 25 automobilisten harder reden dan de maximum toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 130 km/u. De overtreders krijgen een bekeuring toegestuurd