Ingezonden persbericht


Renger van der Zande bij Bavaria City Racing

ROTTERDAM, 16 AUGUSTUS 2007 - Renger van der Zande is door Bavaria City Racing gevraagd hun spektakel aanstaand weekend te versterken. De Nederlander in Italiaanse dienst komt samen met zijn Prema Power F3 bolide speciaal over. Hiermee verruilt het Italiaanse Formule 3 Euroseries team eenmalig de eigen waterstad Venetië voor het even waterrijke Rijnmond. Niet alleen zal Renger op zondag een demo geven voor een vol publiek, ook is hij op vrijdag en zaterdag aanwezig op de Race Salon in AHOY.

Kom naar Renger!
Renger komt naar Rotterdam, maar de Rotterdammers moeten zeker ook naar Renger komen. Samen met zijn sponsor Q-Dance heeft Renger voor alle bezoekers van de Racesalon en Bavaria City Racing namelijk een leuke verrassing klaarliggen bij de stand waar ook zijn wagen staat. Een gaaf moment dus om samen met Renger op de foto te gaan, een handtekening te krijgen én natuurlijk deze leuke gadget te scoren.

RENGER VAN DER ZANDE: "Ik heb zin in Bavaria City Racing. Vorig jaar heb ik vol genoten van mijn demo met mijn Q-dance bolide. Nu zal ik flink wat rubber verbranden met mijn Trust / Tatung Formule 3 wagen. Dat wordt dus weer leuk! Ik hoop jullie allemaal te begroeten op mijn stand op de Racesalon en het evenement op zondag. Komen dus!!"