Verzamelberichten donderdag

's-Hertogenbosch, 16-08-2007

Politie houdt fietsendief aan

Ravenstein Woensdagavond kreeg de politie de melding van oplettende getuigen dat door een man vanuit een tuin aan het Gelrehof een fiets werd weggenomen. De inmiddels gearriveerde politie kon korte tijd later in een tuin bij een woning aan de Gansheuvel een 24-jarige man uit Herpen aanhouden. De verdachte staat bij politie en justitie bekend als zogenaamde veelpleger en is in verzekering gesteld.

Politie pakt huiselijk geweld aan

s-Hertogenbosch Woensdagavond is in zijn woning in s-Hertogenbosch een 32-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling zijn vriendin eerder deze avond in de woning. De verdachte is voor verhoor ingesloten.

Heusden Woensdagmiddag is in haar woning een 20-jarige vrouw uit Heusden aangehouden. De vrouw zou eerder deze middag haar broer hebben bedreigd met een mes. Zij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Politie houdt man aan

Veghel In de nacht van woensdag op donderdag is in het Bunderspark een 19-jarige jongeman in zijn woonplaats aangehouden. De jongen was samen met enkele andere jeugdigen bier aan het drinken. Op bevel van de surveillerende agenten om weg te gaan, gaf de Veghelnaar geen gehoor. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Aanhouding Bosschenaar na bedreiging medewerker Stadstoezicht

s-Hertogenbosch Nadat hij van een medewerker van Stadstoezicht een bekeuring had gekregen voor het rijden met zijn snorfiets in een voetgangersgebied, is woensdagmiddag een 34-jarige Bosschenaar in de Kerkstraat aangehouden voor belediging. De man was het kennelijk niet eens met de bon en beledigde de ambtenaar in functie. Hij werd door inmiddels gealarmeerde politieagenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Gewonden na aanrijding op A50

St. Oedenrode Bij een aanrijding tussen twee personenautos, woensdagavond op de afslag St. Oedenrode van de A50, zijn twee de bestuurder gewond geraakt. Beide autos raakten dusdanig beschadigd dat ze total-loss zijn. Een 41-jarige automobilist uit genoemde plaats reed met zijn auto op de afrit achterop de auto van een 43-jarige vrouw uit Swalmen. Als gevolg van de klap sloeg één van de autos over de kop en de andere kwam op de zijkant terecht. Omdat zij bekneld zat moest de Swalmense door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijdt. Daartoe moest het hele dak van de auto worden verwijderd. De vrouw klaagde met name over pijn aan haar arm. De andere bestuurder raakte gewond aan zijn schouder en in het gezicht. In verband met het technisch onderzoek en herstelwerkzaamheden aan het wegdek, is de afrit enkele uren afgesloten geweest.

Man aangehouden na bedreiging ambtenaar

Veghel Een 47-jarige man uit Erp is woensdagmiddag door de politie aangehouden, nadat hij een 49-jarige opsporingsambtenaar van de gemeente Veghel had bedreigd. De ambtenaar gaf de man op de Molenwieken een bekeuring, omdat hij een fietsverbod had genegeerd. De man werd daarop boos en dreigde de ambtenaar te zullen slaan en gaf haar een duw. Daarna fietste hij weg. Omdat de personalia van de man inmiddels bekend waren, kon hij snel worden achterhaald. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Ontslagen werknemer aangehouden na bedreiging beveiliger

Oss De politie hield woensdagmiddag in de Gasstraat in Oss een 30-jarige man uit Reuver aan, omdat hij een 35-jarige beveiligingsmedewerker van een bedrijf had bedreigd. De aangehouden man had kort daarvoor bij dat bedrijf zijn ontslag gekregen en vierde zijn woede bot op de beveiliger. De man dreigde de volgende dag terug te komen en een paar kogels door de beveiliger heen te jagen. De beveiligingsmedewerker deed aangifte en droeg de man over aan de politie.