Ingezonden persbericht



---





P E R S B E R I C H T

Angelique treedt op bij stand X(ist) in Christ op Flevo

Vandaag gaat de 29e editie van het Flevofestival van start in Liempde. Het jongerenmagazine X(ist) in Christ zal hier prominent aanwezig zijn met een goedgevuld programma. Een hoogtepunt daarin is het optreden van Angelique Koorndijk, zij was veelbelovend kandidaat in de derde editie van Idols.

De afgelopen maanden is er door de medewerkers van X(ist) in Christ hard gewerkt om een aantrekkelijk programma neer te kunnen zetten. Hoogtepunt in het programma is het optreden van Angelique op vrijdag.Vanaf 12.30 Angelique aanwezig zijn in de XiC stand, om het publiek te trakteren op een spetterend optreden.

Daarnaast komt Ruben Arie Slob de fijne kneepjes van het breakdance bijbrengen, kun je leren graffiti spuiten en vertonen we een film met BONO van U2. Deze film heeft als thema sociale gerechtigheid. Herman Wegter, presentator bij de EO en warm pleitbezorger van dit onderwerp, zal er zijn om hierover te discussiëren met kijkers.

Op zaterdag is er een attractie aanwezig, genaamd 'Vertical Bike', waarmee je door hard te fietsen binnen een minuut twaalf meter boven de grond zweeft. Het hele programma inclusief de tijden is te vinden op www.xistinchrist.nl